Școala de Blog

Primăvara o luăm de la început. Cum se duce zăpadă lumea se reapucă de treabă. La fel face și Școala de Blog.

Pentru cei ce nu știu despre Școala de Blog, vă spun acum pe scurt. Vor fi patru workshop-uri(obligatorii) ce vă vor învăța cum să începeți un blog, cum să  vă documentați pentru a scrie articole, ce trebuie să urmăriți atunci cand scrieți despre subiectele alese și cum să vă promovați corect blogul în mediul online.  Ca profesori îi veți avea pe blogerii Corina Săftescu, Cristina Puțan, Richie Marius Ilie, Dan Lucian Ștefancu și Alex Albu.

Dacă ai ceva de spus dar nu știi ce să faci mai departe de un cont pe o platformă de blog atunci vă invit să vă înscrieți la adresa  http://scoaladeblog.ro/inscriere, până la data de 14 martie. Ce trebuie să faceți e să vă argumentați motivul pentru care doriți să participați. Selectarea se va face în două etape, una este completarea formularului, iar a două etapa este un interviu, cu cei trecuți de prima fază, pentru selecția finală a celor 15 participanți.  Înscrierea este deschisă tuturor studenților și masteranzilor indiferent de profilul facultății/masterului.

Absolvenții vor primi adeverință de practică, dacă profilul facultății la care studiază este compatibil cu tematica acestor workshop-uri. Studenții care se înscriu trebuie să aibă în vedere că fiecare workshop al Școlii de Blog este obligatoriu și că absentismul nu este permis. În acest sens, studenții care se înscriu vor trebui să fie disponibili în zilele de 20, 22, 27, 29 martie (adică în zilele de marți și joi) între orele 17:30 și 20:00.

Evenimentul este oraganizat de blogu.lu și BCR, în parteneriat cu Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul Universității de Vest Timișoara, cu susținerea PRbeta, Marele Ecran, Persoana 1, deceblog.net,DC Print Media și a comunității bloggerilor din Timișoara.