Elmiplant Bodyshape Gel – Cremă Remodelare Totală. Merită Cumpărată?

Am primit acest produs în timpul verii…Olivia și Elena, fetele faine din spatele The Cover: agenția de comunicare, se ocupă mereu să îmi facă surprize foarte plăcute…și l-am folosit cu mare drag fiindcă eu sunt fan produse anticelulitice Elmiplant.

În plus, fiul meu a fost super încantat de gentuța verde ce a venit împreună cu crema și o utilizează când merge la karate :)…win-win situation! Ce promite Elmiplant Bodyshape Gel-Cremă Remodelare Totală

„Este o combinaţie inteligentă de ingrediente naturale, puternic active, ce combat aspectul de „coajă de portocală” şi resculptează întreaga siluetă în doar 4 săptămâni.

Extractul 100% natural de Acai Berry are proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale. Pentru rezultate vizibile, elmiplant Bodyshape Remodelare Totală este îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei.

Utilizarea frecventă (cel puţin zilnică) duce la refacerea structurii de colagen şi creşte micro-circulaţia, pentru o piele mai elastică şi mai fermă. Datorită ingredientelor puternic active, complexul LIPO-DETOX accelerează activitatea lipolitică şi reduce ţesutul adipos, pentru un trup remodelat. Noul produs ajută la reducerea inflamaţiei cauzate de celulită, reducând aspectul inestetic.”

Iată părerea mea despre Elmiplant Bodyshape Gel

Întâi și întâi vă spun același lucru pe care mă simt responsabilă să îl menționez atunci când detaliez un produs anticelulitic: nu există (din păcate pentru noi) crema minune care să transforme pielea cu celulită într-una super netedă peste noapte! Trebuie să fim rezonabile!

Totuși, există produse excelente, care, atunci când sunt folosite constant, fac într-adevăr diferența; însă persoana în cauză trebuie să se ocupe să facă mișcare, să se alimenteze sănătos și să consume multă apă…dacă toți acești pași sunt respectați, celulita va dispărea…poate nu chiar 100%, aici depinde de la personă la persoană, și depinde de tipul de celulită.

Vă spuneam la începutul articolului că sunt fan produse anticelulitice Elmiplant. Am folosit în special gama Cellufight după ce am născut…maseuza mi-a recomandat-o și când aveam program de masaj, ea lucra doar cu uleiul cu guarana; iar eu mă ocupam să aplic una dintre creme după fiecare duș.

Efectele au fost fantastice, în câteva luni am scăpat de depozitele de celulită de sub fese și de pe coapse (și au fost destul de substanțiale fiindcă m-am îngrășat 18kg în cele 9 luni de sarcină)…și am scăpat în așa fel, încât nu s-au mai întors. Acum, după 7 ani, am perioade și perioade, câteodată, când sunt indisciplinată și nu fac sport sau mănânc multe dulciuri, normal că mai apare și celulita, însă nimic îngrijorător.

despre-Elmiplant-Bodyshape-Gel

Elmiplant Bodyshape Gel-Cremă Remodelare Totală este un produs pe care îl folosesc chiar dacă nu am probleme specifice, fiindcă miroase minunat, răcorește (în zilele de vară păstram produsul la frigider pentru un super efect de răcorire), lasă pielea lucioasă, netedă, fermă și elastică.

Crema are o textură foarte ușoară, ca de spumă, și se absoarbe imediat. Eu v-o recomand chiar și numai pe post de cremă pentru corp!

Dacă vreți să atacați celulita, atunci, să știți că funcționează perfect, trebuie doar să o aplicați constant și să urmați ceilalți pași de care vă aminteam mai sus! Produsul este foarte spornic și parcă șe topește pe piele, e o plăcere să îl folosesc.

Ca o scurtă comparație: produsele Cellufight au efect termic…pielea se încălzește, se înroșește puțin și există o ușoară senzație înțepătoare. Produsul gamei Bodyshape are un efect răcoritor, iar pielea rămâne foarte netedă și lucioasă după utilizare.

Prețul este de 15RON/ 200ml.

Ce părere v-a făcut acest produs (în cazul în care l-ați folosit)? Ce creme anticelulitice îmi recomandați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.