3 rujuri preferate pe timp de vară

În mod normal nu folosesc rujuri foarte des, îmi place mai mult să accentuez machiajul ochilor decât cel al buzelor și apoi prefer gloss-urile/ balsamurile. Totuși, vara aceasta am găsit 3 nuanțe care îmi plac la nebunie, care mi se potrivesc chiar dacă nu sunt bronzată (abia aștept să prind puțin culoare fiindcă atunci vor arăta și mai fain) și pe care le port indiferent de momentul zilei.

Pentru ca să reziste mai mult, le folosesc împreună cu un creion pentru buze…astfel nu trebuie să mă preocup de retușuri cel puțin vreo 5-6 ore, chiar dacă mănânc/ beau între timp. Chanel Rouge Allure Gloss, nuanța Pirate, aproximativ 35€/ 6ml; foarte cremos și confortabil. Îl folosesc împreună cu Chanel Le Crayon Lèvres, nuanța Rouge Profond, aproximativ 23€.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Mat, nuanța 208 Fuchsia Fetiche din colecția de toamna trecută „Leather Fetish”, aproximativ 35€; cremos, hidratant, confortabil.  Îl folosesc împreună cu creionul numărul 3, aproximativ 24€.  M.A.C., nuanța Lady Danger matte, aproximativ 19€; nu este foarte cremos si nici cel mai confortabil….am nevoie de un balsam imediat după demachiere.

Totuși rezistă cel mai bine pe buze dintre cele 3, iar culoarea e nebunie. Îl folosesc împreună cu creionul din gama Pro Longwear în nuanța ‘What a Blast!’, aproximativ 18.50€. Balsamul pe care îl folosesc acum este cel de la Tromborg, hidratant, calmant, și tămăduitor.

Este excelent ca și tratament, folosit ca atare în timpul zilei sau pe post de a proteja buzele în timpul statului la plajă. Ce părere aveți despre nuanțele alese de mine, voi ce purtați vara pe buze?

4 oje preferate pe timp de vară

oje-de-vara

Vara este aici! În lunile care urmează, lumea începe să plece în vacanță, iar eu m-am gândit să creez o serie dedicată acestui anotimp și în care să vă povestesc despre cosmeticele folosite acum. Articolele vor fi scurte și la obiect fiindcă vara nu are nimeni timp să citească o grămadă de detalii…e prea cald pentru a face acest lucru :).

În prima postare a acestei serii, vă prezint ojele mele preferate. Ador nuanțele de roșu care au la bază portocaliu, nuanțele de portocaliu vibrant, cele corai, dar și albastrul regal.

În opinia mea, aceste culori arată bine indiferent dacă avem pielea bronzată sau nu și se pretează oricărei vârste.

Chanel Coquelicot (am crăpat sticla fiindcă am scăpat-o pe jos 🙁), aproximativ 23€, face parte din colecția limitată pentru vara acestui an- „Collection Mediterranée” Chanel Holiday, aproximativ 23€, face parte din colecția permanentă Dior Sailor, aproximativ 25€, a făcut parte din colecția limitată din vara anului trecut

Dior Aventure, aproximativ 25€, face parte din colecția permanentă  Manichiura cu oricare din aceste lacuri rezistă aproximativ o săptămână, însă am grijă să aplic de fiecare dată baza tratament Mavala, iar ca ultim pas, top coat-ul Essie ‘Good to go’.

Pentru cuticule folosesc tot Mavala; eu obișnuiesc să le tai, însă acest produs mă ajută să prelungesc operațiunea foarfeca până la 2-3 săptămâni.  Acestea sunt opțiunile mele, aștept să îmi spuneți ce culori alegeți voi să purtați pe unghii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.