Top 5 produse preferate pe timp de vară

Când mă gândesc la vară, primul lucru care îmi trece prin minte, este protecţia solară. Nu ies din casă fără a aplica o cremă cu SPF și lipstick-ul meu preferat. În poșetă mai găsesc și o apă termală, care mă împrospătează de fiecare dată când o aplic.

Iată produsele mele preferate pe timp de vară:

Apa Termală Avène

Apa termală este cunoscută pentru beneficiile ei. Fiind îmbuteliată direct de la sursă, asigură conservarea tuturor proprietăţilor calmante, anti-iritante și anti-inflamatorii. Apa Termală Avène este recomandată cu precădere pentru pielea sensibilă, hipersensibilă, alergică sau iritată.

Eu o folosesc ori de câte ori am nevoie, când este prea cald afară, pentru împrospătare sau când mă expun la soare (indiferent dacă sunt la mare sau piscină).

La Roche-Posay – Anthelios (SPF 50 +) – Spray fată și corp

Prima oară când am cumpărat acest spray, a fost în Italia. După un road trip obositor de 14 ore (în timpul căruia nu am facut duș), m-am trezit cu o iritaţie pe frunte cu toate că am folosit cremă cu protecţie. La Roche-Posay – Anthelios SPF 50 este recomandată pentru pielea sensibilă, cu tendinţe alergice la soare. După prima aplicare am simţit că bubiţele dispar.

Nu o folosesc doar pentru protecţia solară ridicata, ci și în cazuri de urgenţă 🙂 Are o textură ușoară care pătrunde rapid în piele și este un produs rezistent la apă.

Wella Sun Care- Spray protector pentru păr

Nivea-SunProtect-Lipbalm-SPF-30-review

Protejarea părului este pentru mine la fel de importantă pe timpul verii precum protejarea corpului! Am observat de foarte multe ori că acesta se deshidratează (în special la vârfuri); mai ales pentru părul meu lung, un produs specific este indispensabil. Wella Sun Care protejează împotriva razelor UV și conţine un complex de vitamine care hidratează părul oferindu-i un aspect sănătos și lasându-l moale la atingere.

Nivea SunProtect Lipbalm SPF 30

Mă confrunt mereu cu buze deshidratate, îndeosebi vara. Acest lucru este neplăcut mai ales atunci când doresc să aplic ruj; iar în afară de aspectul inestetic, buzele crăpate îmi creează și o stare de disconfort, ca atare un balsam care să le protejeze dar și să le hidrateze, este perfect.

Formula inovatoare NIVEA Sun Protect Lipbalm, este îmbogățita cu vitamina E și extract de florea soarelui; produsul oferă o protecție eficientă și de lungă durată împotriva efectelor soarelui și lasă buzele netede.

Bioderma Photoderm Après-soleil

De multe ori după expunerea la soare simt că lipsește ceva, ba am pielea uscată, ba o senzaţie stranie. Ca atare folosesc loţiunea reparatoare după plajă. Bioderma Photoderm Après-soleil încetinește îmbătrânirea prematură. Datorita filtrului Photoderm Bioprotection, produsul asigură protecţie pe termen lung împotriva razelor UVA și UVB. În plus, pielea este hidratată, hranită, celulele slăbite ale epidermei sunt regenerate. Elimină senzaţia de supraîncălzire și arsură de după expunerea la soare.

Care sunt produsele tale preferate în timpul verii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.