Super Aqua Serum by Guerlain – Preț și Informații. Merită?

Guerlain este brandul meu preferat când vine vorba despre produse cosmetice și în special când vine vorba despre produse de îngrijire a tenului. Din experiența mea personală de până acum, pot spune că serurile și cremele acestui brand chiar funcționeaza, este vizibil de la început efectul extraordinar pe care îl au asupra epidermei.

Serul pe care vi-l prezint azi, face parte din gama Super Aqua, are o vechime de 25 de ani și a venit în 2012 cu o formulă îmbunătățită; produsul merge pe principiul hidratării ca și secret al tinereții.

Ce susține Super Aqua Serum: o piele hidratată și proaspătă, riduri estompate, ten neted și luminos. Eu îl folosesc în timpul zilei atunci când nu este foarte cald afară (împreună cu CC Cream Complete Correction SPF 50 by Chanel) sau seara în locul cremei de noapte.

Este un produs cu o textură de loțiune, totuși consistent. Efectele asupra pielii sunt vizibile cam de la a 2-a utilizare, acționează ca un tratament…e absolut fantastic ce poate face.

Tenul este hidratat, ridurile de expresie mult estompate, epiderma este luminoasă, odihnită, netedă, tonifiată, împrospătată, suplă, densă. Serul este ca un boost de frumusețe, efectiv întinerește pielea.

Am 36 de ani si pentru tenul meu mixt, e ideal; este atât de eficient, încât nici nu am nevoie (deocamdată) să îl folosesc zilnic. Nu am riduri profunde, doar riduri fine de expresie ce devin vizibile sub ochi atunci când râd, iar acest produs chiar le netezește.

Serul Super Aqua are un miros de miere discret și delicios, intră în piele instantaneu și nu o lasă încărcată, nici nu se simte pe față. Se prezintă într-un recipient din sticlă cu pompiță și este spornic…eu am nevoie de 4 picaturi pentru zona feței, gâtului și decolteului.

Este un produs ce merită achiziționat, costă aproximativ 97,00€/ 30ml; dacă vreodată veți putea să îl cumpărați, nu ezitați fiindcă nu vă va părea rău.

Care este serul vostru preferat?

despre-Super-Aqua-Serum

CC Cream Complete Correction SPF 50 de la Chanel

Produsul despre care vă povestesc azi, reprezintă pentru mine cea mai mare surpriză cosmetică din ultima vreme. În primul rând, fiindcă nu cred în creme CC sau BB și în al doilea rând, deoarece cosmeticele Chanel nu mi se par extraordinare….totuși, vizavi de acesta nu am decât cuvinte de laudă. CC Cream Complete Correction SPF 50 are un efect senzațional, se întinde perfect în câteva secunde fără a necesita retușuri, este hidratantă însă fără a încărca tenul și se adaptează nevoilor pielii.

Corectează, netezește, tonifică, oferă un bronz natural și asigură hidratare; estompează porii și acoperă petele mele pigmentare (care nu sunt foarte multe sau mari); e un produs foarte ușor, confortabil, rezistent la transfer și o excelentă bază de machiaj. Pentru tenul meu mixt, cu exces de sebum în zona T și tendințe de deshidratare pe obraji este crema absolut perfectă, nu am nevoie de retuș pe parcursul zilei, însă recunosc faptul că aplic pudră pe frunte, nas și bărbie o singură dată de dimineață.

Acidul hialuronic din compoziție chiar ajută la estomparea ridurilor mele de expresie, iar per general tenul arată proaspăt și odihnit. Are un parfum floral, destul de puternic însă plăcut și care dispare după aplicare.

Eu nu am probleme mari de acnee, totuși au fost câteva zile în care m-am trezit cu imperfecțiuni…crema nu are acoperire mare însă eu am folosit întâi fond de ten (aplicat strict pe cele 2 coșuri) iar apoi am întins CC-ul…rezultatul: impecabil.

În opinia mea, este un produs ce poate fi folosit pe tot parcursul anului; când e cald, obișnuiesc să aplic un ser ușor în prealabil, iar în zilele friguroase aplic ser+cremă de zi înainte de CC. Nu credeam că voi ajunge să spun vreodată că am găsit ceva mai bun decât iubitul meu fond de ten Guerlain, Lingerie de Peau…însă, CC Cream-ul Chanel îl întrece.

Este un produs foarte spornic cu o valabilitate de 18 luni de la deschidere; la cât de puțin folosesc, probabil nu voi reuși să-l termin înainte de expirare. Tubul are 30ml și prețul este de aproximativ 66€. Se găsește în trei nuanțe: 20-Beige, 30-Beige și 40-Beige.

CC Cream Complete Correction SPF 50 împreună cu Vitalumière Loose Powder Foundation SPF 15 sunt produsele mele cult în momentul de față și mă gândesc serios să îmi fac un stoc de rezervă la acestea. Care este CC-ul/ BB-ul vostru preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.