Unt de Shea bio, pur și nerafinat – Luna Beauté. Review Complet. Cât Costă și Unde Îl Găsești?

Untul de Shea (sau Karité) s-a aflat de multă vreme pe lista cu produse pe care doream să le încerc, și datorită echipei Bioki, acesta a intrat în posesia mea mai devreme decât mă așteptam.

L-am testat pe cel al brandului Luna Beauté, brand franțuzesc specializat pe cosmetice organice și care au ca și ingredient principal untul de Shea pur și nerafinat; pentru mai multe detalii despre această marcă, vă invit să citiți articolul referitor la Crema pentru conturul ochilor cu Unt de Shea Luna Beauté.

Ce susține Untul de Shea bio, pur și nerafinat- Luna Beauté „Pur și nerafinat, garanție a înaltei sale calități, acest unt de Shea Bio poate fi folosit atât ca balsam pentru masaj, cât și pentru îngrijirea mâinilor și a buzelor uscate, deținând proprietăți de calmare, hrănire, hidratare și protecție a pielii.

Este îmbogățit cu vitamina E, un antioxidant natural puternic și deține un parfum caracteristic, dovadă a calității și purității sale, ce va dispărea după câteva minute. Poate fi aplicat pe corp, mâini și buze și este recomandat pentru toate tipurile de piele.”

Părerea mea

Acest produs este extraordinar; știam de beneficiile sale, însă nu mă așteptam să fie atât de eficient. Nu este doar un produs cosmetic, este o alifie tămăduitoare.

Am început să îl folosesc când încă era iarnă, iar mâinile mele (dar și ale copilului) au fost foarte uscate și deteriorate. Singurul produs care le-a oferit doza necesară de hidratare și hrănire, a fost untul de Shea.Obișnuiam să îl aplic seara pe mâinile noastre într-un strat destul de serios, și să observ cât de repede acționează și, mai ales, cât de vizibilă este această acțiune.

Pielea mâinilor mele și ale fiului meu de 6 ani, nu numai că erau uscate și aveau un aspect inestetic, însă mai erau și zgâriate; produsul le calma, hidrata, avea un efect antiinflamator foarte puternic și le lăsa mătăsoase fără a fi unsuroase.

Luna-Beauté-unt-de-shea

Însă prima mare surpriză de la untul de Shea a venit atunci când l-am aplicat pe dermatita seboreică a soțului; el se confruntă cu această afecțiune a pielii de mulți ani în sensul că dermatita apare periodic (pe frunte și nas) și trebuie îngrijită câteva zile cu creme specifice (de regulă produse Ducray) pentru ca apoi să dispară.

Rămânând fără produsul dermatologic, am testat untul pe zonele afectate. Efectul a fost instantaneu, în sensul că suprafața frunții și a nasului au fost hidratate și calmate pe durata întregii zi fără a fi nevoie de reaplicarea untului (când folosește crema Ducray, o reaplică de cel puțin 2 ori pe zi); dermatita a trecut mai repede decât în mod normal.

A doua surpriză s-a întâmplat acum câteva săptămâni când am observat o eczemă la mine pe mâini, nimic serios, însă a fost prima dată când m-am confruntat cu așa ceva. Evident că m-am tratat în exclusivitate cu untul de Shea până când afecțiunea a dispărut. Nu știu ce aș mai putea adăuga, cert este că eu mă voi asigura de acum înainte, ca să am mereu în casă acest produs.

Are un aspect solid dar se înmoaie la contactul cu pielea, este foarte spornic (eu îl folosesc constant de la începutul lui Martie și puteți vedea în imagine cât de puțin s-a consumat), are un miros specific destul de puternic însă care nu deranjează și care dispare o dată aplicat produsul.

Se prezintă într-o cutie din plastic, iar prețul este de 56,00RON/ 50ml; găsiți untul de Shea în magazinul online Bioki.ro.

Voi ați folosit deja acest produs? Sunt tare curioasă de impresiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.