Crema de zi pentru ten normal spre mixt din gama Abeille Royale de la Guerlain – Review Complet.

 La mulți ani! Încep 2022 cu un review la o cremă de zi pentru ten normal spre mixt din gama Abeille Royale de la Guerlain!

Până acum am explorat doar gama Super Aqua și sunt în continuare fan, totuși la cei 37 de ani, am nevoie, cel puțin în anotimpul rece, de un produs care să fie mai hrănitor, cu o textură mai bogată și care să abordeze și capitolul fermitate.

Crema de zi pentru ten normal spre mixt din gama Abeille Royale de la Guerlain are un recipient prețios din sticlă care arată ca un obiect de artă și vine la pachet cu o mică spatulă (totuși aș prefera un recipient air-free).

Textura este una catifelată, cremoasă și ușoară. Parfumul îmi amintește de cel al lăptișorului de matcă crud; este un parfum natural, care dispare o dată ce crema se absoarbe. Este un produs foarte spornic, iar eu îl aplic doar în zona obrajilor unde tenul meu are tendințe de deshidratare.

Intră rapid și complet în piele fără să lase urme uleioase la suprafață. Efectele cremei au fost vizibile încă de la primele aplicații, așa cum de altfel sunt obișnuită când e vorba despre acest acest brand.

Este un produs care face diferența și care, în opinia mea, își merită absolut toți banii. De când folosesc această cremă, aspectul general al tenului este mult îmbunătățit, arată mai odihnit, mai proaspăt, mai luminos, este mult mai neted și mai ferm.

Pielea este mai densă iar ridurile fine sunt mult estompate, iar unele chiar au dispărut (menționez din nou, că încă nu mă confrunt cu riduri adânci, posed doar riduri de expresie și linii fine care se formează în general sub ochi atunci când râd). Această cremă acționează ca o mască și este atât de eficientă, încât se întâmplă să nu am nevoie să o folosesc zilnic.

Nu conține SPF, însă, pentru mine, acest detaliu nu este important deoarece produsele de machiaj pe care le folosesc zilnic, au cel puțin un factor de protecție 15. Dacă aveți ocazia să încercați acest produs, nu ezitați fiindcă este excelent.

În plus, este atât de eficient și bine realizat, încât poate fi folosit și în jurul ochilor în loc de crema specifică acestei zone și poate fi aplicat ca atare fără folosirea în prealabil a unui ser. De asemenea, se poate utiliza pe post de cremă de noapte.

Prețul este de aproximativ 390RON/ 50ml.

Ce părere aveți despre gama Abeille Royale? Ați încercat deja vreun produs al gamei sau al brandului Guerlain?

9 pași pentru o manichiură perfectă

Azi vă povestesc despre subiectul meu favorit: manichiura!

Pentru mine, mâinile îngrijite sunt la fel de importante precum hainele curate și părul proaspăt spălat…în opinia mea, o doamnă are mereu unghiile impecabile.

Manichiura reprezintă, în cazul meu, un hobby, o modalitate de relaxare și am început să mă ocup săptămânal de unghii încă de pe când aveam 14 ani (totuși, pe atunci nu purtam ojă😁).

Abeille-Royale-de-la-Guerlain-review

Iată care sunt pașii pe care îi urmez:

  • Pasul 1 – Întâi pregătesc terenul și îndepărtez rămășițele ojei vechi. Așa arată unghiile mele după 1 săptămână!
  • Pasul 3 – Împing cuticulele ușor;
  • Pasul 3 – Tai cuticulele…nu vă recomand să urmați acest pas, totuși eu fac această operațiune de la 14 ani și nu pot renunța!
  • Pasul 4 – Tai unghiile scurt;
  • Pasul 5 – Pilesc unghiile și le dau o formă naturală, ușor pătrată;
  • Pasul 6 – Pentru ca unghiile sa fie sănătoase și pentru ca oja să dureze mai mult, aplic mereu această bază: Mavala Barrier-Base Coat (12€/ 10ml);
  • Pasul 7 – Aplic 2 straturi de ojă;
  • Pasul 8 – Corectez greșelile cu: Herôme Corrector Pen (16€);
  • Pasul 9 – Aplic cel mai fain top coat: Essie Good to Go! (15€/ 13,5ml).

Urmând aceşti paşi, reuşesc să îmi menţin unghiile într-o formă bună întreaga săptămână, în condiţiile în care spăl vase în fiecare zi fără să port mănuşi (chiar dacă am maşină de spălat vase, se găsesc zilnic chestii de spălat cu mâna)…o perioadă mai mult decât rezonabilă pentru o manichiură clasică, zic.

Din experienţa mea de până acum, nu prea contează brandul lacului de unghii, cele mai importante produse pentru ca manichiura să dureze, sunt baza şi top coat-ul.

Voi ce fel de manichiură purtaţi : clasică, semipermanentă, gel, nailart?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.