Top 10 cosmetice preferate în 2022

Anul acesta, la fel ca și celălalt de altfel, nu mi-am făcut nici un plan cu ceea ce doresc să schimb, să realizez, să obțin etc etc; deviza mea din ultima vreme este să fac ceea ce pot cu ceea ce am acolo unde sunt.

Nici nu mai știu unde am văzut prima dată acest citat și am uitat cine este autorul, totuși aceste câteva cuvinte m-au ajutat enorm de când le-am citit pentru prima dată; îmi dau imboldul de a fi mai relaxată în ceea ce privește obiectivele și dorințele mele, indiferent de natura acestora.

Vă doresc și vouă ca în acest an să luați totul pas cu pas și să savurați ceea ce faceți la fiecare moment, fără să vă stresați cu incertitudini.

În altă ordine de idei, hai să vă arăt produsele mele preferate din 2022; mi-a fost cam greu să aleg, dar totuși voiam să mă rezum doar la 10:

  • Clinique Take the Day Off (27€/ 125ml) – este un produs absolut fantastic. Chiar nu mă așteptam să îmi placă atât de mult. Textura seamănă mult cu cea a uleiului de cocos; demachiază și curăță tenul impecabil fără să îl încarce, iar rămășițele se îndepărtează doar cu apă în câteva secunde; eu îl folosesc și atunci când îmi fac masaj la față fiindcă este extrem de blând și confortabil. Am să vă povestesc mai multe curând într-un articol.
  • Aesop Fabulous Face Oil (48€/ 125ml) – e cu adevărat fabulos. Hidratează, netezește, estompează liniile fine și face pielea strălucioare (la modul pozitiv). Articol separat și pentru acest produs, în curând!
  • Verso Night Cream (110€/ 50ml) – este printre cele mai eficiente creme pe care le-am folosit până acum. Retinolul 8 face minuni pentru tenul meu. Am să vă povestesc despre acest brand suedez în viitorul apropiat.
  • Chanel CC Cream Complete Correction SPF 50 (66€/ 30ml) – reprezintă fuziunea dintre un produs de îngrijire și unul de machiaj: hidratează, protejează, netezește, estompează porii, ascunde imperfecțiunile!
  • Tromborg Lip Cure (20€/15ml) – cel mai bun tratament pentru buze EVER!
  • Chanel Illusion D’Ombre 857 Rouge Noir (31€/ 4gr) – am să vă arăt într-un video cât de minunată este această nuanță. Colecția de iarnă 2022 Chanel este cea mai faină din tot ce am văzut de câțiva ani buni, toate produsele sunt excelente!
  • Chanel Vitalumière Loose Powder Foundation SPF 15 (65€/ 10gr) – un hibrid între pudra liberă și fondul de ten. Este produsul meu de cult! Acuși vine și articolul!!
  • Guerlain Nuit Merveilleuse (21€/ 10ml) – oja care m-a surprins cel mai pozitiv. Este minunată începând de la culoare, la formula ‘sănătoasă’, la pensula perfectă și până la rezistența de aproximativ 7 zile.
  • Stories Punk Bouquet Body Scrub (9€/ 250ml) și Stories Punk Bouquet Soufflé (12€/ 250ml) – 2 produse ieftine și impecabile!
  • Make-up Designory Duster Brush (€20) – pensula mea preferată! Mă ajută la conturarea obrajilor (veșnica mea problemă) și la iluminarea pomeților! În plus, are o formă super faină! Ați încercat câte ceva din produsele enumerate? Care ar fi produsul la care ați dori un review cât mai curând?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.