Detox & Protect Shampoo de la Evolve Organic Beauty – Preț și Informații. Review Complet

Nu e prima dată când vă mărturisesc faptul că încă nu am găsit șamponul perfect; chestia e că am scalpul foarte sensibil, iar părul meu e cam enervant, fiind gras la rădăcină și uscat la vârfuri (mai ales acum, când am șuvițe blonde).

Singurul produs pe care pot să îl folosesc non-stop e cel de la Head & Shoulders, însă, cred că din cauza lui am devenit atât de intolerantă la toate celelalte șampoane, balsamuri, spume etc …se pare că mă aflu într-un cerc vicios.

După vacanța de vară de anul trecut, părul meu a devenit și mai dificil.

Am făcut o mătreață îngrozitoare de care abia am reușit să scap; iar acum e și mai gras ca de obicei, trebuie spălat zilnic. Îmi vine să mă rad în cap câteodată!Șamponul Detox & Protect de la Evolve Organic Beauty a ajuns în posesia mea, într-un moment în care mă tratam de mătreață.

După ce am trecut de faza nasoală, am început să îl folosesc alternându-l cu Head & Shoulders și până când l-am terminat.

A reprezentat o surpriză plăcută! E un produs excelent fiindcă e foarte blând, nu îngrașă părul, are efect răcoritor și antiinflamator, oprește senzația de mâncărime. Oferă un luciu natural și echilibrează pielea scalpului.

Eu l-am folosit și când îl spălam pe fiul meu fiindcă are o formulă în care am încredere, nu conține ingrediente dăunătoare și nici nu ne ustură ochii de la el. Are un miros fructat care dispare după clătire. Face o spumă ușoară și blândă care se clătește rapid, iar părul scârțâie apoi…cunoașteți senzația aceea plăcută de păr curat care scârție, nu?!

Este un produs spornic, iar pe mine flaconul de 200ml m-a ținut câteva luni bune chiar dacă îl foloseam alternativ cu cel de la Head & Shoulders.  Șamponul Detox & Protect de la Evolve Beauty este acum redus de la 54,00 RON la 35,10 RON pe bioki.ro. Eu propun să profitați!

Voi ce șampoane folosiți? Ce îmi recomandați?

Bonus Review – Crema de Corp Skin Cocoon pentru piele uscată și sensibilă de la Evolve

De câteva luni bune, am primit de la echipa Bioki o grămadă de cosmetice Evolve pentru încercat!

Le-am folosit pe toate aproape în totalitate și acum a venit timpul să vă povestesc despre unul dintre produsele preferate! Inițial doream să văd cum funcționează loțiunea pentru mâini, însă aceasta a fost greu de procurat fiindcă, exact în acea perioadă, cei de la Evolve au încetat să o mai producă.

Totuși, echipa Bioki s-a dat peste cap pentru ca aceasta să ajungă la mine și împreună cu ea, am mai primit o cremă de corp! Ca o paranteză, sper ca brandul Evolve să reînceapă producția loțiunii pentru îngrijirea mâinilor, fiindcă este unul dintre cele mai bune produse de acest fel încercate până acum.

Ca atare, am facut fotografii cu ambele produse (chiar și numai pentru că sunt așa fotogenice) însă vă voi detalia doar despre crema de corp, pe care o puteti găsi în magazinul online Bioki! Iată ce promite Crema de corp Skin Cocoon destinată pielii uscate și sensibile:

“Fără parabeni, SLS/SLES, PEG, DEA, uleiuri minerale, silicon, propilen glicol, GMO sau parfumuri sintetice.

Skin-Cocoon-organic-beauty-evolve

Produs certificat de Ecocert și Vegan Society!

Ingrediente active:

  • Uleiul de Sacha Inchi reface nivelul de umiditate al pielii, sporește elasticitatea, stimulând totodată regenerarea.
  •  Peptidele naturale de migdale calmează și sporesc nivelul de umiditate al pielii.
  •  Ulei de floarea soarelui deține proprietăți calmante.
  •  Aloe Vera deține efecte calmante și anti inflamatorii.
  •  Unt de Shea hidratează și reface suplețea pielii.
  •  Ulei de caise este bogat în substanțe nutritive și vitamine, în special vitamina E și deține proprietăți de hidratare.
  •  Ulei de Susan încetinește pierderea apei din celulele pielii, prin formarea unei bariere la nivelul acesteia.”

În primul rând iubesc ambalajul, este așa simplu să folosești cremă atunci când recipientul este dotat cu pompiță!

Aplicarea este rapidă, simplă și igienică! Eu păstrez flaconul lângă chiuvetă și folosesc produsul după ce mă spăl pe mâini și după duș. Are o textură ușoară, de loțiune și un miros foarte, foarte plăcut de unt de shea amestecat cu aloe.

Este o cremă minunată, intra instant și complet în piele….prima dată când am folosit-o am fost foarte surprinsă cât de repede pătrunde epiderma și cât de hidratată rămâne apoi pielea, și anume pentru câteva ore bune.

Când o folosesc pe mâini, observ pe lângă efectul hidratant, și un important efect antirid…pielea este lucioasă și netedă.

ând o folosesc pentru corp, mă pot îmbrăca imediat după, fiindcă nu rămâne deloc la suprafață. Este, de asemenea, EXCELENTĂ pentru coate și genunchi!

O recomand cu toată încrederea, mai ales acum că a început sezonul rece! Este un produs foarte spornic, iar flaconul de 200 de ml ține o grămadă de luni. Preț: 81.00 Ron. Voi ce creme pentru mâini/ corp folosiți și îmi recomandați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.