Fraţilor, igiena!

Toată lumea suferă din cauza transpiraţiei, e normal să ai un miros aparte, este acceptabil să puţi măcar o dată ca să vadă toţi că ai crescut.Dar este inacceptabil să se întâmple mereu.Să vezi oameni care nu se spală cu săptămânile, care nu-şi schimbă hainele cu zilele şi tot aşa.

Se întâmplă să rămâi fară deodorant, să nu-ti meargă maşina de spălat şi să-ţi fie silă să speli la mână, să nu mai ai dero, săpun, şampon, dar ar fi bine să nu se repete de 9 miliarde de ori.Şi asta nu pentru că aberez eu, ci ptr. că ţine de bun simţ şi de respectul pentru ceilalţi.Nimeni nu este obligat să stea în transpiraţia ta!

Şi nu sunt scârboasă, sunt doar adepta igienei.Poate a igienei exagerate, dar ştiu când trebuie să mă îngrijesc!

Pun pariu că acum toţi vă gândiţi pe cine am în vizor.Nu am pe nimeni în vizor, doar îmi amintesc de câţiva oameni pe lângă care treci şi simţi deodată, în loc de parfum, un miros ca pe lângă coşurile de gunoi nedezinfectate ( ş-aşa sunt din ce în ce mai dese şi astea).

Mai rău este atunci când dai de cazuri în care fetele/femeile nu sunt în limitele igienei.Trebuie să ne respectăm mai întâi pe noi, apoi pe cei din jurul nostru.

Aşa că vă rog, din toată gama asta variată de săpunuri, şampoane…nu e niciunu la îndemâna voastră?!