Cică ne băgăm picioarele

Sau poate mi le bag doar eu.

Am ajuns la stadiul ăla de tânăr neliniştit şi sătul să mai audă cele mai stupide comentarii.Sătul ca ieri, la farmacie, farmacista să stea de vorba cu o altă clientă în loc să mă ajute pe mine.Sunt sătulă ca oamenii să mă lovească pe stradă „din prea multă grabă”, fără măcar să-şi ceară scuze.M-am săturat în ultimul hal de aceea care se uită spre mine şi nu au tupeul să-mi spună că azi merg strâmb, că-mi lipşeşte o mână.

M-am săturat de faptul că toată lumea pute.Şi la propriu, şi la figurat, şi la ce mai vreţi voi.M-am săturat de faptul că toţi mergem pe principiul:„ bani, şi viaţa e perfectă”.M-am săturat de faptul că banii chiar îţi pot da o viaţa fericită (şi să nu-mi săriţi în cap cum că nu am dreptate, ştiu prea bine despre ce e vorba), de asemenea mi-e absolut scârbă de preţurile enorme din magazine, de faptul că ne întrebăm de ce ne ducem de râpă.

Pe când, noi ne băgăm picioarele.Păi ce, şi eu am zis asta de multe ori: „Băi, gata!Îmi bag picioarele, fie ce-o fi!”. Şi ce-am ajuns?! Puţin mai ignorantă? Prea mult ignorantă? Cui îi pasă, doar şi voi vă băgaţi picioarele.

Concluzie: Ioana e nebună astăzi.

Dar vă înnebunesc acum şi pe voi:

M-am săturat de cei care nu ştiu să scrie cu atâţi de „i” cat este nevoie.M-am săturat să vad: „sti Ioana…” în loc de „ştii Ioana…”.

M-am săturat de cei care nu ştiu că nu există verbul „a vroi” şi nici nu se întreabă de ce alţii nu spun niciodată „vroiam”.

M-am săturat de analfabeţii pe care îi susţinem cu mult patos, de acele persoane care nu ştiu cum să facă acordul dintre subiect şi predicat dar sunt în stare să apară la TV.

M-am săturat de lumea care tot îţi spune nu ştiu ce citate de pe citatepedia ca să te dea pe spate.Helllouuu, nu mă  impresionezi dacă nu aflu că ai citit şi cartea de unde îmi citezi!Îmi dai dovadă de prostie acută!;)

M-am săturat de prefăcuţii care îţi spun că vor o lume cu ponei şi acadele în loc de trăsuri şi natură.Dar care zic asta doar pentru impresia artistică.

M-am săturat să-mi afirm punctul de vedere şi să nu mă ia nimeni în seamă, doar pentru că x a lui y care e rudă cu Gigă  la pătrat, face legea.

M-am săturat de faptul că începem să nu mai ştim care este autoritatea noastră.

Şi  m-am săturat că nu putem face nimic în legătură cu asta!