Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain – Review. Preț și Informații

Abia am așteptat să pun mâna pe acest produs, unul dintre motive fiind experiența mea mai mult decât pozitivă cu crema pentru față din aceeași gamă: Abeille Royale Day Cream for Normal to Combination Skin. Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain arată ca o bijuterie extraterestră, serios.

În primul rând, aplicatorul este suflat cu aur de 22 de karate, apoi forma este cu adevărat inedită; în plus, este impresionant faptul că acest aplicator este mereu foarte rece iar greutatea remarcabilă îl face ergonomic și extrem de confortabil de utilizat.

După aplicarea cremei, se plasează arătătorul pe amprenta gofrată și se începe masarea zonei din jurul ochilor. Guerlain recomandă ca produsul să fie folosit numai împreună cu mișcările de masaj propuse de ei, totuși eu practic tehnica proprie pe care o puteți vedea in gif-ul de mai jos.

Întâi pun o picătură pe inelar și tapotez produsul în zona din jurul ochilor. După câteva secunde folosesc aplicatorul și exercit o ușoară presiune în cele patru puncte strategice: interiorul și exteriorul ochiului, mijlocul sprâncenei și zonă paralelă de sub ochi.

Masajul ajută la drenaj, la dezumflarea pungilor de sub ochi, la atenuarea cearcanelor, estomparea ridurilor și relaxarea acestei zone sensibile. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare, pielea este mai fermă, mai densă, mai netedă și împrospătată, iar efectul de ‘wide-open eye’ cu care se laudă Guerlain vizavi de acest produs, este real.

Textura produsului este o combinație între ser și gel, iar parfumul este unul foarte discret de lăptișor de matcă ce dispare imediat după aplicare; este o textură foarte ușoară însă hidratantă, nu lasă urme lipicioase sau unsuroase, se absoarbe foarte rapid și produce un efect răcoritor ce durează câteva secunde.

Concluzie

Îmi place mult Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain deoarece este un produs foarte complex și eficient.

Totuși sunt puțin dezamăgită, deoarece nu funcționează deloc ca și bază de machiaj. Din păcate, se strânge inestetic și enervant în jurul ochilor, iar acest lucru se întamplă de fiecare dată și indiferent de timpul pe care îl las să treacă între aplicarea serului și al machiajului.

Ca atare prefer să îl folosesc în zilele când nu sunt machiată sau seara. Îl recomand persoanelor cu ten normal și mixt. În opinia mea, nu cred că ar funcționa pentru ten uscat. Acționează excelent la nivel de riduri fine, de refacere a densității pielii și reduce umflăturile de sub ochi. Totusi, nu știu cum ar acționa asupra ridurilor adânci fiindcă docamdată nu mă confrunt cu această problemă; de asemenea, efectul asupra cearcănelor este unul foarte redus.

Prețul este de 101,50€/ 15ml.

Ce impresie v-a făcut acest ser?

Voi ce produse pentru zona ochilor recomandați?

Gold-Eyetech-Eye-Sculp-din-Gama-Abeille-Royale

Bonus Review – Propunere de machiaj cu fardul Full Metal Shadow de la YSL

Articolul de azi, este tot despre o propunere de machiaj…de data aceasta cu un fard YSL extraordinar! L-am primit de la Ioana- The Beauty Tag de câteva luni, și de atunci îl utilizez în 80% din cazuri.

Este prima dată când folosesc un fard de pleoape lichid și mă declar fan! ‘Full Metal Shadow‘ în nuanța ‘6- Pink Cascade’ de la YSL este foarte ușor de aplicat, este catifelat, blând și la mine durează 8 ore pe pleoape fără să se întindă sau să se adune (și asta în cazul în care nu folosesc niciodată primer).

Se usucă imediat după aplicare, iar produsul poate fi folosit fie pe toată pleoapa mobilă + arcadă, așa cum fac eu de obicei, fie doar pe pleoapa mobilă, fie pe post de creion dermatograf pe linia genelor superioare și inferioare. Este genial!

Are o nuanță discretă ce se pretează oricărui moment al zilei indiferent de anotimp, culoarea ochilor, vârstă. Se poate combina cu orice alte nuanțe, iar eu îl folosesc de ceva vreme cu eye liner-ul Chanel…îmi place la nebunie melanjul dintre albastrul metalic pe linia genelor si eleganța aurie a fardului YSL. Din partea mea primește nota 5+!

Ca de obicei, încep prin curățarea tenului cu apă micelară, apoi aplic produsele specifice de îngrijire și crema CC de la Chanel.

Întâi realizez machiajul ochilor: aplic fardul YSL pe toată pleoapa, apoi eye liner-ul Chanel în nuanța ‘60-dream blue‘ (care face parte din ediția limitată ‘Blue Rhythm‘) și rimelul ‘Le Volume‘ tot de la Chanel.

Ceilalți pași sunt ca și în machiajul prezentat data trecută și în care am povestit despre paleta L’Oréal. O singură mențiune am de făcut, și anume faptul că am folosit un alt blush de data aceasta, este un produs marca Tom Ford în nuanța ’05 Ravish’.

L-am achiziționat zilele trecute și îmi place mai mult decât blush-ul Guerlain fiindcă este mult mai pigmentat și mai ușor de folosit. În rest produsele de conturare și iluminare sunt tot Tromborg, iar pudra liberă este aceeași Guerlain.

Iată cum arată machiajul meu obișnuit cu fardul Full Metal Shadow by YSL! Ultima fotografie este după aproximativ 7 ore, dintre care vreo 4 le-am petrecut afară pe o căldură de 30 de grade.

 

Aștept, ca de fiecare dată, feedback-ul vostru și mergeți neapărat pe The Beauty Tag ca să descoperiți varianta propusă de Ioana (și pozele ei super, super faine)!!