Vintner’s Daughter Active Botanical Serum – Review Complet. Merită?

În articolul de azi vă povestesc despre un produs foarte în vogă și care a apărut de curând pe piață! Se numește Vintner’s Daughter Active Botanical Serum și este un ulei pentru ten.

Despre el am aflat de la o prietenă pasionată de cosmetice și apoi am citit articolul din ‘Into the Gloss’, o revistă online de referință pentru mine.

Produsul mi s-a părut super interesant, ca atare am intrat în legătură cu April Gargiulo, fondatoarea brandului. După câteva discuții, printre care una la telefon, am aflat exact care sunt detaliile ce fac acest produs atât de special și abia am așteptat să îl primesc spre testare.

April Gargiulo s-a ocupat inițial cu producerea de vinuri, iar atunci când s-a hotărât să creeze acest ser, a mers pe aceleași principii: este produs din ingrediente de cea mai înaltă calitate și printr-un proces foarte lent (precum vinul) pentru ca toate aceste ingrediente să își păstreze în intregime calitațile.

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum – Informații

Formula este controlată termic iar ingredientele au printre cele mai înalte concentrații din industrie. April Gargiulo a creat acest produs având la bază propria experiență cu cosmeticele și din cauză că s-a confruntat mulți ani cu acneea.

Ca atare, serul este conceput pentru a ajuta persoanele ce se luptă cu această afecțiune, însă totodată pentru a servi tuturor tipurilor de ten, indiferent de vârstă, culoare, sensibilitate; în același timp, formula este cât se poate de naturală și organică. După mai mult de 2 luni de utilizare, iată impresiile mele despre Vintner’s Daughter Active Botanical Serum:

Este vorba despre un ulei uscat cu o textură ușoară și o culoare foarte frumoasă. Se află într-un recipient din sticlă închisă la culoare (pentru ca lumina să nu poată pătrunde) și dotat cu pipetă, ceea ce face dozarea super ușoară.

Are un parfum destul de puternic însă natural și plăcut, care relaxează simțurile și care dispare după ce uleiul este absorbit de piele; este genul acela de parfum care nu face decât să completeze personalitatea produsului. Eu îl folosesc doar seara fiindcă în timpul zilei nu suport nimic uleios pe față.

Vintner’s-Daughter-Active-Botanical-Serum-pareri

Vintner’s Daughter recomandă ca produsul să fie utilizat împreună cu tehnica lor ‘Press/ Push’ special dezvoltată, iar eu urmez rutina întocmai:

 • Mă demachiez temeinic;
 • Pun 8 picături de ulei în palmă;
 • Frec palmele pentru a activa și încălzi produsul;
 • Aplic uleiul prin apăsare pe toată fața timp de un minut iar surplusul îl masez pe gât și mâini.

Technica ‘Press/ Push’ este genială (nu aș putea folosi produsul fără aceasta) deoarece stimulează excelent circulația și are un important efect decongestionant; calmează și ajută ca produsul să pătrundă complet în piele. Împreună cu parfumul, această tehnică relaxează și pregătește tenul pentru noapte.

Mai jos puteți vedea exact cum aplic eu acest produs.

Efectele uleiului pentru față Vintner’s Daughter Active Botanical Serum:

 • Deja după prima utilizare, m-am trezit cu un tenul întinerit în general;
 •  Unele dintre liniile mele fine au dispărut complet;
 •  Are efecte antiinflamatorii excelente, orice imperfecțiune sau urmă de coș dispare în 2 zile;
 •  Luminează tenul;
 •  Pielea este împrospătată;
 •  Acționează perfect asupra fermitații și densitații tenului;
 •  Hidratează și hrănește fără să încarce porii;
 •  Nu este uleios și pătrunde complet epiderma;
 •  Îmbunătățește micro-circulația.

Concluzie

Acest produs funcționează fără urme de îndoială iar mie mi-a devenit indispensabil! Este foarte spornic, pe perioada celor 2 luni am folosit mai puțin de un sfert.

Se potrivește oricărui tip de ten.

Produsul nu conține parabeni, ftalați, parfumuri sintetice, PEG și SLS. Nu este testat pe animale! Poate fi amestecat în crema de față, în produsul exfoliant, în mască sau în fondul de ten pentru a stimula circulația și a oferi tenului acel ‘glow’ sănătos.

Preț: aproximativ 200€/ 30ml.

Ce părere v-ați făcut despre acest produs? Obișnuiți să folosiți uleiuri pe ten? Dacă aveți întrebări sau credeți ca am omis ceva, sunt aici și vă stau la dispoziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.