Cele mai bune sfaturi pentru a a scoate in evidenta ochii caprui

Ochii caprui prezintă o piele excesivă care se îndoaie de la osul frunții până la linia genelor, care vă împiedică în întregime sau în cea mai mică parte. Mulți dintre noi au această formă de ochi încă de la naștere. Problemele cu care se confruntă ochii caprui și sfaturile pemtru un machiaj corect sunt: Deși este una dintre cele mai comune forme de ochi, în mod obișnuit, această formă de ochi prezintă o contracție în zona pleoapelor și vă poate face să pareti somnoros.

Tehnicile de machiaj pentru ochii tipici de migdale nu funcționează întotdeauna pentru ochii caprui. Cheia este de a învăța cum să selectați și să utilizați machiajul ochiului pentru a-i face ochii să arate mai mari. Iată sfaturile câștigătorilor!

Problema 1: Ochii obosiți Spatiul mic in zona pleoapei da senzatia ca sunteti obosiți.

Marcatorul plasat strategic vă poate ajuta cu acest lucru.

Tehnică: aplicati un sclipici mai luminos în colțul interior al ochilor și peste pleopa, indreptand umbra înspre osul fruntii. Fiți generoși cu umbra de la colțurile interioare pentru a aduce lumină și a crea o iluzie de spațiu în acea zonă. Aplicați puțin și pe linia inferioară a genei.

Problema 2: Privirea în jos Pentru a echilibra aspectul descendent al ochilor caprui, trebuie să ridicați pleoapa puțin mai mult decât în mod normal, creând un ochi de pisică. Tehnică: trageți ușor pielea pleoapei pentru a vă crea un spațiu mic de lucru. Rulați panza de-a lungul genelor, oprindu-va la cativa milimetri de coltul ochilor. Țineți pleoapa in sus timp de câteva secunde pentru a lăsa panza să se usuce, astfel încât să nu lase urme pe pleoape.

Rulati apoi până spre frunte, începând de unde ați oprit mai devreme.

Finisați cu un strat de rimel. Problema 3: Ochii perfect fumatori Ochii fumatori sunt deosebit de dificili pentru persoanele cu ochi caprui. Ochii caprui ascund umbra, deci va trebui sa o aplicati usor deasupra pleoapei pentru a crea un pliu acolo unde nu exista unul natural. Încheiați aspectul cu straturi groase de rimel, în special la genele exterioare. Tehnică: Combinați o nuanță de culoare maro pe pleoapa dvs. și priviți în oglindă.

Cu ochii deschiși, veți putea vedea când umbra începe să devină vizibilă. Ce sfaturi trebuie urmate: Accentuați încrețirea naturală a ochilor dvs. – Pentru a reprima slăbiciunea ochilor caprui, este extrem de important să lucrați la riduri. Rezultatul este aspectul deschis al ochilor. Aplicați până la ochiul închis, începeți din partea exterioară și lucrați spre partea interioară. Utilizați numai o cremă și un rimel mascara. Ridicati sprancenele – Acest lucru va face ca ochii dvs. sa arate mult mai mari si va vor da acel arc perfect care este esential pentru echilibrarea pleoapelor. Curl Lashes pentru ochi caprui – Acest lucru deschide ochii și contracarează efectul pliat al ochilor caprui.

Alegeți categoria potrivita de gene false

La ochii caprui este foarte dificil să aveți gene pline sau lungi. Un alt truc grozav este de a folosi genele individuale mai mult spre colțul exterior al ochilor; acest lucru creează efectul de suficient, fără a copleși ochii sau machiajul. Cel mai bun aspect pentru ochii caprui Aici sunt unele dintre cele mai bune machiaje încercate și testate pentru ochii caprui! Pasul 1 – Frumusete naturala timp de zi: O strălucire subtilă generează un efect destul de răcoros, perfect pentru muncă sau pentru aspectul unui machiaj redus. Tehnică: aplicati o umbră de bej pe pleoapa. Apoi, folositi un creion de ochi pentru a desena o linie foarte subțire peste linia genelor superioare, îngroșând puțin spre colțul exterior al ochiului.

Pasul 2 – Ochi de pisica: Tehnică: Luați un creion de ochi și trasati în jurul liniilor de sus și de jos a pleoapelor, menținând linia mai subțire spre colțul interior. Extindeți linia superioară puțin peste ochi. Adăugați putin marcator în colțurile interioare ale ochilor pentru a le evidntia și terminati cu un strat de rimel.