Ganduri din noapte

Superb. Îmi era dor. Nu chiar. Azi noapte, satan s-a hotărât să-mi arunce în brațe o revistă BRAVO. De la șoc am rămas tăcut vreo două minute. Viața mi se scurgea printre degete, ca apoi să simt cum încet mă îndreptam să o deschid.

5 minute mai târziu…

După inspecția tehnică am ajuns la destule concluzii pentru întreaga noapte.

1. Că fetele adolescente încă au probleme cu iubitul/iubita!?, cu „nu știu cum să-i spun că-l plac, cu „oare o să ma doară prima dată?”

2. Că vampirii nu mai arată așa, ci așa.

1+2=<3 (love) am văzut asta în revistă. Nu știu care-i treaba cu Vampire Diaries, că din descrierea de pe IMDB, e exact pișu în vânt. Citez: „About a high school girl torn between two vampire brothers.” Atââââât. Ce poți să îți dorești mai mult. În fine de ce 1+2= <3? Pentru că și BRAVO a ajuns să dea cărți ca supliment. Și nu orice cărți. Suplimentul e o carte cu vampiri. Combinația perfectă, ar trebui să cumpăr numărul viitor să văd dacă apar întrebări de genul: Prietenului meu îi place să mă muște de gât, oare e vampir? Sau pielea lui stralucește în timpul nopții…ce?

4. Incă se mai practică…Trimiteți răspunsul corect la adresa… unde chiar e o adresă. Nu mail, ci un adevărat loc în spațiu.

5. Am îmbătrânit foarte mult. Nu am recunoscut nici o „vedetă” din întreaga revistă.