Am testat gelurile de duș din gama Senses Touch de la Elmiplant – Iată părerea mea despre acestea

Printre produsele favorite din această vară, se află gelul de duș calming spa cu frangipani & ulei de argan din noua gamă Senses Touch de la Elmiplant.

Iată ce susține această gamă: „Inspirate din natură, noile produse concentrează bogăţia acesteia pentru a oferi pielii îngrijirea delicată şi hidratarea eficientă. Formulele fără parabeni, parafine sau coloranți sunt prietenoase cu pielea, iar ingredientele exotice cuceresc prin experienţa senzorială.

Parfumurile celor trei variante ale noilor geluri de duş sunt gândite pentru a veni în întâmpinarea dorinţei de răsfăţ şi a oricărei stări de spirit:

  • passion mood este îmbogăţit cu extract de floarea pasiunii și ulei esenţial de ylang ylang;
  • freshen up este îmbogăţit cu extract de mango şi acai berry;
  • calming spa detensionează trupul şi oferă o experienţă relaxantă. Extractul de frangipani şi uleiul de argan catifelează şi protejează pielea, lăsând-o suplă şi catifelată.”

Iată impresiile mele: Am avut plăcerea să primesc de la echipa Elmiplant, 2 dintre cele 3 geluri de duș, cel îmbogăţit cu extract de mango şi acai berry nu a fost pe placul meu din cauza parfumului; fiind foarte sensibilă la mirosuri, nu mă împac bine cu orice. În schimb mamei mele i-a plăcut la nebunie, așa că i l-am făcut cadou.

Senses-Touch--elmiplant-review

Eu doresc să vă povestesc despre gelul cu frangipani & ulei de argan…nu obișnuiesc să mă atașez prea des de genul acesta de produse, însă cel despre care vă povestesc azi, mi-a căzut cu tronc. „Calming spa detensionează trupul și oferă o experiență relaxantă”…ei bine, pentru mine chiar așa este; momentele de sub duș sunt efectiv Zen; și având în vedere că l-am folosit pe toată perioada verii, timp în care am avut zile caniculare, zile cu plajă îndelungată, mărturisesc sincer faptul că m-a ajutat să mă răcoresc și a asigurat pielii mele un parfum discret și foarte fin (ceea ce contează mult în acest anotimp, când totul pare mai greu de tolerat, cel puțin pentru mine).

Și apoi, ceea ce este și mai important, acest gel de duș nu usucă pielea, curăță în profunzime, parfumul se menține câteva ore după duș (în nări rămâne și mai mult decât pe piele :D) și nu e nevoie de o cantitate foarte mare la o spălare…ceea ce este excelent, fiindcă flaconul are 400ml și deci durează mult (chiar dacă facem 3+ dușuri pe zi când e caniculă sau suntem la mare). În plus, am testat produsul chiar și în zona intimă (de obicei folosesc produse specifice 100% naturale): este bland, deloc agresiv, îl recomand. Prețul este de 9.94 RON/ 400ml, nu conține parabeni, parafine, coloranți; testat dermatologic.

Echipa Elmiplant este deosebită, sunt niște oameni extraordinar de serioși, care se pricep de minune să facă marketing, care respectă relația cu bloggerii și de la care eu personal, am avut parte de multe surprize plăcute. Preferata mea a fost cea cu gelurile de duș…pe lângă cele două flacoane, am mai primit și o lumânare cu răvaș MOON creată de Dana Rogoz; după cum puteți observa în fotografii, mai trebuie încă să ardă ore bune până să pot scoate mesajul, însă nu mă grăbesc deloc; între timp savurez imaginea lumânăricii care arată tare bine (sunt fan lumânări), în plus este 100% naturală și fără miros (ceea ce mie îmi convine).

Voi ați testat deja aceste geluri de duș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.