Universul lucreaza prin noi, pentru noi

Nu ai avut niciodata momente in care ai facut un bine pentru cineva in mod inexplicabil, inconstient? Punandu-ti apoi intrebari gen: “oare de ce am facut asta?” “ce a fost in capul meu?”

Ei bine, acelea sunt momentele prin care universul intoarce in mod neasteptat o recompensa acelei persoane pentru faptele sale. La fel se intampla si in cazul a ceea ce este rau 😉 .

Daca ramanem cu parere de rau, fapta venita din partea noastra se anuleaza, daca razbunam binele facut cu un rau ne incarcam negativ si vom primi reciproca inapoi. Daca insa nu regretam, ci chiar ne bucuram ca am putut face acel lucru, chiar si fara motiv, atunci vom avea parte si noi de astfel de momente (cu siguranta unii ati avut) si ne si purificam spiritual si energetic.

Legea compensatiei, Legea atractiei, Legea reciprocitatii, Legea paralelismului…toate legile universale functioneaza perfect. Fara notiunea umana a timpului insa… Asadar incercati in fiecare clipa sa fiti in armonie cu universul, cu mediul natural si mai ales cu semenii vostri.