Ai grija de sufletul tau

Cata vreme sufletul nu se va lipsi de nimic nici trupul nu va fi lipsit de hrana. Un suflet bun, un suflet sanatos, va avea intodeauna puterea sa razbata intr-o lume rea, si tot mai atasata de material. Poti avea grija de trupul tau, sa il rasfeti, sa te rasfeti, dar oare cand esti tu cu tine, cat de linistit poti sa fii?
Cu toti vom pleca la un anumit moment dat de aici, acolo sau acolo… Fiecare luam cu noi gandurile, emotiile si trairile rezultat al faptelor noastre. Nimic material, nimic din acea rasfatare placuta trupului prin gust, miros, ratiune si privire. Asa ca, este bine ca fiecare dintre noi sa ne revizuim viata, si acolo unde aproapele nostru greseste, noi sa iertam, acolo unde el nu poate, noi sa ajutam. Aceasta este adevarata bogatie a caracterului uman. Societatea in ziua de azi actioneaza pe dos.

Toti sunt pragmatici peste masura, egoisti, si intoleranti. Exista in noi samanta iubirii lui Dumnezeu si noi in loc sa o crestem, o otravim cu cianura placerilor vietii. Existenta nu inseamna viata, este mai mult de atat. Viata este un pas al existentei.

Mergeti cu credinta in Dumnezeu si nu aveti ce pierde. Pana si cel mai mare pacatos sau cel care spune ca nu crede in nimic, crede totusi in ceva. Nu poti trai si nu existi fara credinta. Faceti cum considerati de cuviinta.

SUFLETUL TAU CONTEAZA. Sa cultivam sufletul cu iubire si ratiunea prin cultura.