Weleda- produsele care au grijă de corpul nostru!

SERIOS! Chiar au grijă! Și pot să vorbesc în cunoștință de cauză fiindcă le folosesc de vreo 2 ani. Produsele din fotografia de mai sus sunt cele pe care le am în casă la ora actuală. Utilizez de la gel de duș, cremă de corp, ulei de masaj, șampon, balsam, loțiune pentru păr și până la pastă de dinți, deodorant și cremă de mâini. Sunt produse naturale, fără silicon și fără aditivi; nu conțin substanțe sintetice pentru culoare și parfum, nu conțin conservanți sintetici sau identic sintetici. Gelurile de duș nu usucă deloc pielea, crema de corp intră foarte rapid în piele, deodorantul are un miros plăcut, etc….aș putea vorbi despre aceste produse toată ziua.

Șamponul (10,99€/ 190ml) și balsamul (11,00€/ 200ml) sunt noutățile din acest an. Eu folosesc șamponul și balsamul regenerant cu ovăz. Am un păr destul de greu de mulțumit, e ondulat și cu tendințe de uscare; pielea capului este sensibilă și se irită imediat dacă produsul e prea agresiv. Șamponul de la Weleda îmi place fiindcă nu usucă, iar balsamul face părul moale și mătăsos fără să îl îngrașe.

Dacă nu v-am convins să folosiți produsele pentru voi, atunci încercați să le folosiți pentru îngrijirea corpului copiilor voștri (cremă de duș pentru corp și păr cu gălbenele: 8,99€/ 200ml) . E foarte important pentru pielea lor fină și sensibilă să îi spălăm cu produse 100% naturale!

Voi ați încercat deja produsele de la Weleda? Dacă da, ce părere aveți despre ele?.

produsele-pe-care-le-folosesc

Vintage make-up- optiunea mea pentru seara de revelion!

Cu toate că am pregătit acest articol de câteva zile pentru o încadrare într-o altă tematică și mă gândeam inițial să îl scriu în engleză, am hotărât să îl public acum doar de dragul stilului vintage și al fotografiilor care îmi plac :). Inspirația a venit din filmul clasic „Miracle on the 34th street” dar și din dragostea mea pentru perioada anilor 1930-1940, care pentru mine constituie epoca în care eleganța, bunul gust și imaginea impecabilă a doamnelor și domnilor erau la apogeu.

Machiajul realizat nu este complicat și nu e o inovație, dar mă ajută să arăt îngrijit și elegant în timpul zilei, merge la o cină într-un restaurant stylish, la o serată de teatru sau operă și, bineînțeles, la o ieșire în club. Dacă la acest make-up aș adăuga gene false și mai mult fard de pleoape, imaginea ar fi mai dramatică și poate mai aproape de Maureen O’Hara din filmul menționat mai sus…însă nu știu dacă mi-ar sta bine sau m-ar caracteriza.

Obiectele de machiaj utilizate sunt cele uzuale despre care am mai vorbit și în alte articole:

MUD Face Primer

  • Guerlain Lingerie de Peau– fond de ten, nuanța 02
  • Guerlain Precious Light– corector iluminator
  • Guerlain Météorites– pudră iluminatoare, nuanța 03
  • Lancôme, Mat Finish Pressed Powder Long Wear, nuanța 05 Ambre cuivré care nu mai există
  • YSL Blush Variation
  • L’Occitane, Duo Eyeshadow from the limited edition Pivoine Flora, nuanța Corail Quadrille care nu mai există
  • L’Oréal Super Liner Perfect Slim– tuș pentru ochi, nuanța Intense Black
  • Dior, Diorshow 360 Mascara, nuanța Black 090
  • L’Oréal Color Riche- ruj de buze, nuanța 461 care nu mai există

Sper că vă place sugestia mea de machiaj și poate încercați și voi, eu cu siguranță îl voi purta în seara de revelion! Secretul constă, din punctul meu de vedere, în crearea unui ten impecabil și folosirea unei culori bogate de roșu pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.