The Colossal Go Extreme! – Maybelline NY și Volume Million Lashes So Couture – L’Oréal

De mult nu am mai încercat un rimel L’Oréal iar de la Maybelline NY am folosit doar farduri pentru ochi, de aceea am vrut să testez aceste produse noi și să văd ce oferă. Pentru mine, o mascara perfectă trebuie să asigure volum dar și arcuire, să nu încarce și să nu se usuce inestetic pe gene.

The Colossal Go Extreme! de la Maybelline NY este un produs cu o periuță mai specială, dotată, se pare, cu un rezervor incorporat în brațul acesteia. Din acest rezervor se transferă pe perișori o „extra-încărcare” care, împreună cu formula cu concentrație mare de colagen, asigură un volum extrem genelor. Eu nu mi-am dat seama dacă/ cum funcționează acest sistem, cert este că periuța este foarte ușor de manevrat și aplică o cantitate perfectă de produs. Nu încarcă genele, nu le lipește, le dă volum și le arcuiește. Rimelul nu se usucă și nu cade de pe gene în timpul zilei, este confortabil și se curăță ușor cu orice fel de demachiant. Singurul punct în minus este textura mai uscată care dă genelor puțină rigiditate. Prețul produsului este de aproximativ 37RON/ 9ml.

Volume Million Lashes So Couture de la L’Oréal are o periuță din elastomer ultra flexibil cu 408 peri ultra moi și mici ce separă genele, definindu-le una câte una; perii sunt de lungimi diferite, îmbrăcând genele uniform, de la rădăcină la vârfuri. Cu toate că la prima vedere, nu mi-a inspirat multă încredere, mi-a plăcut foarte mult această periuță fiindcă mi se pare și mai simplu de manevrat, comparativ cu cea menționată mai sus.

Genele sunt acoperite dar fără să fie încărcate, sunt alungite și curbate. Rimelul rezistă perfect toată ziua fără să se usuce și genele rămân flexibile și nu se lipesc. Textura este genială fiindcă este foarte cremoasă și foarte light. Se curăță extraordinar de ușor cu orice fel de demachiant. Prețul este de aproximativ 40RON/ 9ml.

Vă recomand ambele produse fiindcă sunt de calitate, iar prețul este accesibil. Eu îl prefer pe cel de la L’Oréal deoarece îmi place formula ușoară și cremoasă ce dă un aspect natural genelor. În plus are un miros plăcut, pe când cel de la Maybelline miroase a chimicale.

Ați testat aceste rimeluri? V-ar tenta?

Bonus Review – Noul ulei de buze Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Trebuie să mărturisesc faptul că sunt obsedată de uleiuri…îmi place să le folosesc pe corp, pe față, pe păr, gene, sprâncene, unghii; cu toate că le prefer pe cele naturale, totuși ador să experimentez și cu cele pe care le găsim în magazinele dedicate cosmeticelor.

Ca atare, atunci când am aflat de noutatea Clarins, și anume uleiul pentru buze, abia am așteptat să pun mâna pe el fiindcă eram convinsă că îmi va plăcea. Iată ce promite: ‘O formulă inedită, bogată în activi vegetali, direct inspirată de uleiurile pentru față și corp Clarins. Oferă nutriție și confort, o acoperire lucioasă, nelipicioasă și puțin dulce.’

Volume-Million-Lashes-So-Couture-review

Iată impresiile mele: este un produs cu o textură de gel, foarte puțin uleioasă, care seamănă cu textura glossurilor. Este o idee lipicios însă foarte lejer, confortabil și hrănitor.

Hidratează chiar și buzele foarte deteriorate din cauza vântului (credeți-mă pe cuvânt, pielea buzelor mele chiar a fost super crăpată).

După aplicare, aspectul buzelor se îmbunătățește în doar câteva minute și chiar dacă o parte din produs intră în piele, la suprafață rămâne un luciu atrăgător care dă gurii un aspect îngrijit și o culoare discretă, naturală. Aplicatorul este genial și ai senzația că masează și calmează suprafața epidermei.

Gustul este dulce, îți vine să îl mănânci, iar mirosul e unul plăcut, fructat.

Cu toate că luciul nu rezistă pe buze foarte mult timp (are aceeași rezistență ca și majoritatea glossurilor), totuși hidratarea buzelor este de durată și acest produs acționează ca și un tratament protector fiindcă zona se simte confortabil multe ore de la prima aplicare. Mie îmi place să folosesc uleiul pentru buze Clarins ori de câte ori simt buzele deshidratate, îl prefer balsamului și îl aplic de multe ori chiar și seara înainte de culcare.

În opinia mea, este genial; dacă vă plac produsele light și hidratante sau dacă aveți nevoie de un tratament care dă rezultate imediate, vă recomand acest ulei. Abia aștept să îl folosesc inclusiv la vară lângă pielea bronzată!

Prețul este de aproximativ 20,00€/ 7 ml și produsul este foarte spornic.

 Vă tentează acest produs? În general sunteți ‘purtătoare’ de glossuri sau preferați rujurile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.