Review Terracotta Bronzing Powder de la Guerlain

Sunt o persoană anti-talent la conturarea pomeților! Nu știu de ce mi se pare că, dacă nu am oasele obrajilor proeminente, nu reușesc să găsesc acea zonă ideală unde se aplică blush-ul sau pudra bronzantă; am senzația că uneori aplic prea mult produs, alteori prea puțin. La teorie stau foarte bine, însă practica mă omoară. Situația stând astfel, am hotărât acum ceva vreme că sigur dacă achiziționez o pudră de la Guerlain, aceasta mă va salva.

După analize atente, m-am decis asupra unui produs din gama Terracotta. Este nuanța medie pentru blonde și e ușor sclipicioasă. Am avut dreptate, chiar mă ajută să îmi conturez rezonabil obrajii; încă nu e 100%, dar mă îndrept vertiginos într-acolo.

Întotdeauna am considerat că produsele Guerlain sunt cele mai bune; am învățat acum câțiva ani de la o cosmeticiană super-profesionistă care lucrează în Statele Unite, că dacă doresc ceva cu adevărat bun în materie de make-up, atunci să folosesc acest brand; ca atare, achiziționez câte un produs de machiaj de câte ori îmi permit. Ca să nu mai vorbim de produsele de îngrijire a tenului din care am avut norocul să pot testa de mai multe ori și despre care pot spune că sunt printre foarte puținele produse care într-adevăr oferă ceea ce promit. Problema e, că sunt foarte scumpe…dar pe bună dreptate, fiindcă sunt produse de lux.

Acum, să revenim la pudră: este foarte pigmentată, extraordinar de ușor de manevrat (chiar și pentru mine), este hidratantă, rezistă perfect toată ziua și are o nuanță foarte naturală care mi se potrivește și acum dar pe care o voi putea folosi la fel de bine și la vară pe pielea bronzată. Este foarte discret sclipicioasă, ceea ce mie îmi convine și consider că mi se potrivește; are un miros foarte elegant și discret care nu deranjează, ci, dimpotrivă, încântă simțurile.

Cu toate că prețul este destul de mare (aproximativ 40,00€), acest produs mă va ține o perioadă îndelungată fără să se deterioreze; ultima mea pudră compactă de la Guerlain m-a ținut vreo 6 ani, deci se merită investiția.

despre-Terracotta-Bronzing-Powder-guerlain

Review Super Aqua-Serum de la Guerlain

Acest produs a fost creat acum 25 de ani și reinventat anul trecut; merge pe principiul hidratării ca și secret al tinereții.

Ce susține: o piele hidratată și proaspătă, riduri estompate, ten neted și luminos.

Eu pot să spun că acest produs își respectă promisiunile în materie de 100%. Este absolut extraordinar! Îl folosesc de 1 săptămână și deja după 2 zile am început să observ efectele. Pielea e mai întinsă, densă, catifelată, odihnită, luminoasă; ridurile (ale mele nu sunt foarte adânci, am doar câteva riduri de expresie…deci nu știu cum/ dacă acționează la fel de bine asupra ridurilor accentuate) se estompează, sunt aproape inexistente.

Este un produs cu o textură între cremă și ser, cu un miros de miere discret și delicios, care hidratează excelent și pe tot parcursul zilei. Întră în piele instantaneu și nu o lasă încarcată, nici nu se simte pe față. Am folosit acest ser singur dar și împreună cu o cremă; pe vreme rece și cu vânt, tenul rămânea hidratat chiar și atunci când nu aplicam crema.

Este un produs ce merită achiziționat, este scump (97,00€/ 30ml), însă dacă vreodată puteți să îl cumpărați, nu ezitați fiindcă nu vă va părea rău.

Pentru mine a fost o surpriză deosebit de plăcută, mai ales că a fost prima dată când am folosit un produs de îngrijire a feței de la acest brand. Am utilizat și utilizez în continuare multe articole de make-up de la Guerlain și mi se par cele mai de calitate din tot ce am folosit până acum. Acest brand este scump, însă pe bună dreptate, deoarece oferă o calitate și un lux indiscutabile.

Voi ați folosit vreun produs Guerlain? Cum vi se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.