Cele mai faine 3 Rujuri Pentru Vară

În mod normal nu folosesc rujuri foarte des, îmi place mai mult să accentuez machiajul ochilor decât cel al buzelor și apoi prefer gloss-urile/ balsamurile.

Totuși, vara aceasta am găsit 3 nuanțe care îmi plac la nebunie, care mi se potrivesc chiar dacă nu sunt bronzată (abia aștept să prind puțin culoare fiindcă atunci vor arăta și mai fain) și pe care le port indiferent de momentul zilei.

Pentru ca să reziste mai mult, le folosesc împreună cu un creion pentru buze…astfel nu trebuie să mă preocup de retușuri cel puțin vreo 5-6 ore, chiar dacă mănânc/ beau între timp. Chanel Rouge Allure Gloss, nuanța Pirate, aproximativ 35€/ 6ml; foarte cremos și confortabil.

 Îl folosesc împreună cu Chanel Le Crayon Lèvres, nuanța Rouge Profond, aproximativ 23€.  Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Mat, nuanța 208 Fuchsia Fetiche din colecția de toamna trecută „Leather Fetish”, aproximativ 35€; cremos, hidratant, confortabil. Îl folosesc împreună cu creionul numărul 3, aproximativ 24€.

M.A.C., nuanța Lady Danger matte, aproximativ 19€; nu este foarte cremos si nici cel mai confortabil….am nevoie de un balsam imediat după demachiere.  Totuși rezistă cel mai bine pe buze dintre cele 3, iar culoarea e nebunie. Îl folosesc împreună cu creionul din gama Pro Longwear în nuanța ‘What a Blast!’, aproximativ 18.50€.

 Balsamul pe care îl folosesc acum este cel de la Tromborg, hidratant, calmant, și tămăduitor. Este excelent ca și tratament, folosit ca atare în timpul zilei sau pe post de a proteja buzele în timpul statului la plajă.

 Ce părere aveți despre nuanțele alese de mine, voi ce purtați vara pe buze?

Bonus – 3 lacuri pastelate din gama Les Blancs de la L’Oréal

colectie-lacuri-de-unghii

Nu puteam să nu încerc câte ceva din noua gamă de lacuri de la L’Oréal Color Riche care se numește „Les Blancs”. Este vorba despre 7 pasteluri simpatice, care, în opinia mea, se potrivesc mai degrabă pe timp de vară, decât primăvara.

Eu am ales aceste 3 nuanțe care mi s-au părut cele mai interesante. Este vorba despre 850- Lemon Meringue, 852- Pistachio Dragée și 858- Ocean Porcelaine. Sunt culori mate care reprezintă alternative prietenoase la culoarea albă. Deși nu mă așteptam la ceva extraordinar din partea acestor lacuri, am rămas foarte plăcut surprinsă de calitatea lor. În primul rând, consistența medie este absolut perfectă și face aplicarea ușoară și rapidă.

Acoperirea este și ea perfectă, iar lacurile arată bine chiar și într-un singur strat (deși eu aplic mereu 2 straturi, indiferent de ojă). Pensula este de excelentă calitate…nu a trebuit să fac nici un retuș manichiurii; se usucă repede, iar luciul este atât de frumos, încât nu este necesară folosirea unui top coat decât dacă dorim ca manichiura să reziste mai mult timp. În orice caz, unghiile arată impecabil maxim 4 zile, ceea ce este destul de bine.

Prețul este de aproximativ 15RON/ 5ml, ia lacurile se numesc: 850- Lemon Meringue, 852- Pistachio Dragée, 853- Menthe Glace, 854- Golden Coquillage, 856- Peach Neglige, 858- Ocean Porcelaine, 859- Gourmandise. Ce părere aveți despre culorile alese de mine? Vă tentează această nouă gamă „Les Blancs” de la L’Oréal Color Riche?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.