A sosit primăvara pe unghiile mele!

Manichiura în nuanțe de alb dar și cea în culori puternice este la mare căutare în sezonul care vine.           

Dacă albul simplu este prea plictisitor pentru voi, puteți să experimentați cu varianta sidefată, texturată sau sclipicioasă. Eu am optat pentru acest lac Lancôme- Étincelle de Neige (14,15€/ 6ml), ce face parte de fapt din colecția limitată pentru sărbătorile 2021, însă poate fi inclusă și în colecția de primăvară/ vară.

Este o ojă texturată cu o bază de alb sidefat în care se regăsesc particule grunjoase și un sclipici foarte fin albastru, gri și roz pal. Deși e prima dată când încerc un lac al acestui brand, am rămas plăcut impresionată fiindcă, pe lângă faptul că arată fenomenal, se usucă rapid și se poate purta cu finish-ul nisipos dar și cu un top coat deasupra, ceea ce face oja lucioasă. Cred că la vară va arăta de milioane lângă pielea bronzată.

primavara-unghiilor

În cazul în care sunteți adeptele culorilor curajoase, puteți alege verdele, galbenul, oranjul sau acest pink de la YSL- Rose Futuriste (21,50€/ 10ml), pe care îl iubesc. Lacurile acestui brand sunt preferatele mele fiindcă aici găsesc cele mai frumoase nuanțe ale culorilor tari dar și datorită calitații. Produsele au consistența ideală, ceea ce asigură o aplicare simplă, cu o acoperire perfectă de la primul strat. Puteți observa din fotografii ce frumoasă e nuanța și ce luciu superb are chiar și fără top coat. Cred că arata bine și acum, ca să nu mai vorbim de vară și se poate purta pe unghii scurte dar și lungi.

Voi v-ați pregătit pentru primăvară cu ceva nuanțe noi de machiaj sau ojă?

Bonus Review – Collection Privée Les Nudes by L’Oréal

Această colecție mai specială a fost lansată în România pe 1 Noiembrie și este formată din 3 lacuri de unghii și 3 rujuri semnate JLo, Freida Pinto și Julianne Moore. Se vrea a fi o colecție „nude” care conține de fapt 6 nuanțe: by Julianne, by Freida, by Doutzen, by Eva, by Cheryl și by Liya.

Eu am testat 4 din cele 6 lacuri și nu mi se par „nude” ci mai degrabă neutrale, niște nuanțe foarte interesante care se pretează oricărei carnații, oricărui anotimp și eveniment.

  • By JLo: este un lac de nuanța gri-chit foarte ușor de aplicat și cu acoperire perfectă chiar și la un singur strat. Se usucă rapid și are luciu excelent. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.
  • By Freida: este o nuanță maro-nurcă și cu tonuri discrete de mov….foarte interesantă culoarea. Calitatea este la fel de bună ca și la cea mai sus menționată. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.
  • By Eva: este un bordo-prună cu tonuri de maro. Un lac deosebit de cremos și ușor de aplicat. Se usucă aproape instantaneu și are un luciu de top coat. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.
  • By Douzen: este o nuanță de roz romantic, sidefată deosebit de fin și discret. Acoperirea nu este strălucită, arată bine doar în două straturi și nici luciul nu este impresionant, în schimb se usucă cel mai repede. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.

 În concluzie:

Sunt foarte încântată de eleganța nuanțelor, de calitatea formulelor dar și a pensulelor. Preferatele mele sunt by JLo și by Eva. Prețul unui lac este aproximativ 5,00€/ 5ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.