Abeille Royale – Youth Serum de la Guerlain. Review Complet

Ce susține: acest ser de întinerire este țintit pe repararea problemelor de fermitate și corectarea ridurilor. Conținând ingrediente apicole recunoscute pentru puterea lor cicatrizantă, acest produs a fost creat pentru a stimula mecanismele cheie ale proceselor de cicatrizare de la nivelul pielii.

Eu l-am testat în 2 reprize: prima dată a fost acum vreo 2 luni, însă după câteva zile în care am folosit în exclusivitate acest ser, nu prea mi-am făcut o impresie concretă- nici nu-mi plăcea, dar nici nu-mi displăcea; așadar am mai încercat o dată și am concluzionat azi că, deși iubesc produsele acestui brand și am încredere în ele, totuși acest ser nu e pe gustul meu. L-am aplicat dimineața pe tenul curat, fără să mai pun altceva peste și l-am încercat de asemenea pe mâini. Are o textură între cremă și ser, cu un miros fin de miere și care pătrunde repede în piele.

Pentru tenul meu mixt spre gras este prea greu; deși intră în totalitate în piele, aceasta rămâne cumva lipicioasă și lucioasă. Fața se simte hidratată toată ziua și nu am mai avut nevoie de cremă, însă eu nu prea am riduri- în afara celor de expresie de sub ochi- și nu pot să mă exprim în privința corectării lor; de asemenea nu mă confrunt cu lipsa fermității, deci nu știu cum acționează la tenurile cu aceste probleme. Pe mâini, în schimb, efectul a fost vizibil din prima- ale mele sunt uscate și după ce am aplicat serul, au rămas hidratate toată ziua și păreau întinerite.

Prin urmare, acesta este în mod clar un produs care se adresează persoanelor cu ten uscat, ridat și lax, și care probabil că funcționează cu succes pentru acestea. Are un recipient din sticlă cu pompiță și pentru o acoperire completă (față, gât, decolteu) nu trebuie mai mult de 2 pompări. Prețul este de 112€/ 30ml.

Țin să precizez în cadrul acestui articol, faptul că eu testez un produs cam 5-7 zile, deși există unele despre care îmi fac o părere după prima folosire și mai există cele care nu îmi plac deloc din prima și nici nu mai vreau să le pun pe față a doua oară.

Nu am o colaborare cu Guerlain (deocamdată), însă am norocul ca doamna ce se ocupă de departamentul brandului să fie foarte simpatică și să îmi dea mai multe mostre la un produs pe care doresc să îl testez. Cu toate că până acum nu am achiziționat creme sau seruri Guerlain, faptul că mostrele îmi ajung 1 săptămână, mă ajută să îmi dau seama despre un produs și să pot să îmi expun părerea obiectivă într-un articol.

De asemenea cer mostre doar la produse care mă interesează și de care sunt curioasă (și aici mă refer la produsele mai multor branduri, nu doar la cele Guerlain).

Abeille-Royale---Youth-Serum-review-complet

Voi folosiți seruri pentru fermitate? Ce recomandați?

Remedii naturale pentru conturul ochilor

‘Arăți obosită’ …ce cuvinte îngrozitoare ! Datorită cearcănelor şi pungilor care apar din cauza unei întregi liste de motive- ereditate, retenție de apă, alergii, toxine, hormoni etc- de multe ori nu arătăm atât de bine precum am dori.

Cum le prevenim ?

Ȋn primul rând cu destule ore de somn în fiecare noapte şi cu o dietă echilibrată; există apoi informația că dacă mâncăm 2 kiwi cu un iaurt în fiecare zi, putem să scăpăm de pungile de sub ochi.

Cu aportul a minim 2 litri de H2O/ zi. Apa ajută la eliminarea toxinelor şi reduce retenția de apă. Restricția cafeinei este de asemenea folositoare.

Prin renunțarea la sare. Ȋncercați limitarea acesteia timp de 1 săptămână şi veți vedea rezultatele.

Rețete:

  • Aplicăm dischete înmuiate în lapte sub ochi şi le lăsăm să acționeze pentru câteva minute. Acidul lactic ajută la reducerea umflăturilor de sub ochi şi estompează cearcănele.
  • Punem 2 linguri în congelator. Dimineața le ținem pe ochi până se încălzesc. Dacă facem efortul acesta în fiecare dimineață, vom vedea rezultatele dupa vreo 2 săptămâni.
  • Aplicăm două felii subțiri de lămâie direct pe pungi sau cearcăne. Atenție să nu intre zeama fructului în ochi ! Le lăsăm să acționeze timp de 20 de minute, apoi curățăm zona cu apă rece.
  • Tăiem în 2 o felie subțire de cartof sau de castravete şi punem fiecare jumătate sub un ochi. Lăsăm să acționeze timp de 20 de minute.
  • Introducem 2 felii de castravete în suc de lămâie. Le lăsăm acolo timp de 3-5 minute, apoi aplicăm feliile pe ochi lăsând să acționeze timp de 10-15 minute.
  • Amestecăm ¼ cană de lapte cu 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Facem o pastă cremoasă şi consistentă pe care o depozităm 20 de minute la frigider. Aplicăm produsul în jurul ochilor şi lăsăm să acționeze timp de 15 minute, apoi curățăm fața cu apă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.