Super Aqua Serum Riduri, Pete, Fermitate: cele mai bune formuleby Guerlain

Creme fluide, uleiuri sau seruri, iată ‘wish list-ul’ produselor de îngrijire pentru a avea un ten perfect :

Hiperpigmentare  şi ten cuperozic

Tenul care nu mai este uniform, înseamnă primul semn al trecerii timpului. Pentru remedierea problemei, iată produsele care acționează global şi care tratează concomitent petele pigmentare şi vascularizările de la nivelul tenului:

Un ser uşor care se pretează chiar şi tenurilor sensibile şi care reuşeşte să şteargă iregularitățile şi să corecteze petele pigmentare cu aceeaşi eficacitate ca un tratament într-un cabinet de estetică: Even Better Clinical Dark Spot Corrector de la Clinique, 89,50€.

Produsul star de la Lancôme este de neînvins la capitolul omogenizare a tenului dar şi când vine vorba de netezire şi închidere a porilor: Visionnaire (LR 2414 4%) de la Lancôme, 71,17€.

Formulat special pentru tenul sensibil, acest produs conține Vitamina C şi acid hialuronic fragmentat, care oferă tenului o textură perfectă şi un efect de calmare, în timp ce ridurile sunt estompate: Redermic [R] de la La Roche Posay, 28,50€.

Un produs de îngrijire global, uniformizant, care reduce apariția petelor, iluminează şi hidratează tenul 24 h. Formula aceasta este foarte concentrată în Vitamina C pură, care are un efect antioxidant şi de depigmentare. Reduce mărimea porilor şi uniformizează tenul : Dark Spot Corrector de la Garnier, 12,50€.

Ten gri şi neregulat

Multă oboseală şi stres, o noapte pierdută…toate acestea se observă de la o anumită vârstă când metabolismul celular se blochează iar tenul devine tern. Mizăm aşadar pe produsele specializate în reînnoirea celulară:

O sinergie între o micro-algă albastru-verzuie şi o macro-algă aurie într-o nouă gamă de produse din care face parte acest ser ce posedă o incredibilă acțiune la nivelul regenerării tenului şi care amplifică sinteza compuşilor dermei. Acțiunea antirid este vizibilă şi este completată de un efect asupra fermității şi omogenității tenului : Serum Blue Therapy de la Biotherm, 51,00€.

Un produs de îngrijire inedit : nici ser, nici cremă, acest produs este primul pe care îl aplicăm pe față inainte de orice altceva, indiferent de vârstă; acesta acționează inteligent pentru a oferi tenului ceea ce are nevoie şi unde are nevoie : netezeşte unde trebuie, închide porii fără să usuce şi regularizează producția de sebum dacă e necesar. Un ‘must’, chiar dacă, pentru a-l cumpăra, trebuie să ne spargem puşculița : Global Perfect Pore Minimizer de la Sisley, 138,00€.

Deoarece zona ochilor este una deosebit de fragilă, îi oferim un ser original şi nou, bazat pe o tehnologie care deblochează celulele şi eliberează mesajele tinereții. Rezultatul e la înălțimea inovației : acest produs revitalizează, netezeşte, iluminează nu doar conturul ochilor, ci şi zona dintre sprâncene şi înspre tâmple : Forever Youth Liberator de la Yves Saint Laurent, 70,00€.

Sub pielea pe care o vezi, este pielea pe care o doreşti. O poți avea acum cu acest ser cu acțiune rapidă: porii apar mai mici instantaneu, tenul este netezit şi mătăsos, mai clar şi mai luminos. Favorizează exfolierea naturală a pielii, regularizează excesul de sebum respectând integritatea filmului hidro-lipidic şi evită apariția punctelor negre. Acest produs este testat dermatologic şi oftalmologic : Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher de la Estēe Lauder, 85,00€.

Riduri şi lipsa fermității

Ȋn jurul vârstei de 40 de ani, metabolismul fibroblastelor-celulele producătoare de colagen şi elastină-încetineşte semnificativ. Ridurile încep să marcheze tenul, iar pielea işi pierde tonicitatea. Este momentul să folosim formule stimulante !

Cu ajutorul acestei formule repulpăm  chiar şi cele mai profunde riduri.  Acest produs este inspirat din intervenția cea mai cerută la un cabinet de estetică : injecția cu acid hialuronic. Formula sa fluidă şi lejeră conține 2 tipuri de acid hialuronic : unul cu greutate moleculară, care hidratează şi reține apa, iar celălalt, microfragmentat, care acționează în profunzime : Re-Plasty Pro Filler de la Helena Rubinstein, 24,00€.

Ideea genială a acestui produs : utilizarea mimicii feței pentru a relansa procesele de reparare celulară, atât la suprafață, cât şi în profunzime. Pentru o piele netedă, hiper-luminoasă, tonică şi mult mai frumoasă, ni se oferă acest ser foarte concentrat, iar rezultatele se văd în 2 luni : Smile N’ Repair Wrinkle Expert Serum de la Givenchy, 93,79€.

Un ser foarte concentrat in resveratrol, o moleculă antiîmbătrânire care face minuni asupra tenului, grație ajutorului pe care i-l dă un lanț de acide oleice. Acest produs ‘star’ are o putere de netezire inegalabilă. Are efect de lifting chiar şi în zona pomeților : Vinexpert Serum Fermeté de la Caudalie, 48,90€.

Formula îmbunătațită a serului de la Estēe Lauder care netezeşte instantaneu ridurile de expresie şi cele profunde, amplifică producția de colagen şi face mai puternică structura de susținere a pielii : Serum Perfectionist [CP+R] de la Estēe Lauder, 114,82€.

Estēe-Lauder

 Pete, riduri profunde, deshidratare şi laxitate cutanată

Producția hormonală se pierde în jurul vârstei de 50 de ani , iar acest dezechilibru este marcat la nivelul pielii. Tenul devine mai uscat, mai aspru, işi pierde din tonicitate iar conturul feței nu mai este la fel de clar. E timpul să folosim produse care să ofere pielii, ceea ce ea nu mai poate produce :

Am folosit cel puțin o dată laptişorul de matcă pentru a avea mai multă vitalitate. Guerlain a avut ideea excelentă de a utiliza proprietățile energizante ale laptişorului într-o nouă cremă de zi foarte hidratantă. Tenul este mai luminos, mai elastic, mai dens : Abeille Royale Crème Jour de la Guerlain, 148,79€.

Originalitatea unui ulei care împlineşte tenul cel mai uscat şi o formulă îmbogățită cu activi proveniți din trandafir, care fuzionează perfect cu epiderma. Produsul este foarte scump, însă câteva picături sunt de ajuns pentru a trata ansamblul feței şi gâtului ; pielea este pufoasă, strălucitoare, netedă : Dior Prestige L’huile Souveraine, 347,71€.

Eficacitatea unui tratament laser fracțional într-un flacon şi la un preț avantajos : acest produs doboară orice concurență. Tenul este omogen, ridurile netezite, fermitatea restaurată : Serum Revitalift Laser X3 de la L’Oréal Paris, 21,99€.

Această cremă are un efect nutritiv imediat şi durabil, ce redă confort şi suplețe tenului. Fragmentele sale de acid hialuronic relansează sinteza naturală de acid hialuronic din interiorul pielii pentru a lupta împotriva slăbirii cutanate. Este o cremă care uniformizează tenul datorită complexului unic exclusiv UNICORRECT, ce are rolul de a estompa defectele cauzate de pigmentare ; de a limita apariția noilor pete şi de a estompa iregularitățile de la suprafața pielii pentru a crea un ten uniform şi luminos : Sérénage Unifiant de la Avène, 33,00€.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.