Bijuteriile M’s Firefly – Cele mai frumoase Bijuterii

Faptul că sunt fan bijuterii M’s FireFly, nu e o noutate pentru nimeni…de când le-am descoperit, vreau să le port doar pe acestea.Sunt încântată să pot spune faptul că Dana, numele din spatele brandului, îmi este prietenă. O cunosc destul de bine încât să știu că este perfecționista care caută, admiră și creează frumosul. Bijuteriile ce ies din mâinile ei sunt absolut impecabile, la fel ca și ea; toate materialele pe care le utilizează sunt de înaltă calitate și vă spun de pe poziția de cunoscător și purtător, că nu se deteriorează.

În afară de șnururile de la brățări, pe care o rog să mi le schimbe anual fiindcă inevitabil se decoloreză în timp, mai ales că eu nu le dau jos de pe mână nici la duș/ sport/ saună/ epilat etc, toate piesele mele sunt exact la fel ca la început…nici una nu s-a rupt, nu și-a modificat forma, nu s-a uzat.

M’s FireFly este un brand care a luat naștere în 2011 din pasiune pentru stil, eleganță, frumusețe și care se dezvoltă cu rapiditate. Este un brand sinonim cu calitatea din toate punctele de vedere, de la cea a produsului și până la cea a serviciului.

bijuterii-frumoase-m's-firefly

Eu vi le recomand din toată inima!

Review Gama Fibralogy de la L’Oréal Elsève

Această gamă m-a interesat și intrigat…cu toate că nu am neapărat nevoie de volum, mă tentează în general produsele care se laudă că pot crea densitate, volum, textură etc.

Am achiziționat din noua gamă Fibralogy, șamponul și balsamul. Mirosul produselor este foarte plăcut, șamponul îmi usucă o idee părul, în schimb, balsamul- care are o textură densă, ca de mască- hidratează excelent și lasă părul moale și lucios. Nu am mai mult volum, firul nu este mai dens…deci, în cazul meu, pot să spun că promisiunile nu s-au îndeplinit. Poate că e nevoie de mai multe spălări, poate că produsele nu reprezintă soluția pentru părul meu care se bucură de volum natural și e destul de des.

Cu toate acestea, nu mă deranjează că am cumpărat acest set și sunt curioasă în continuare cum va reacționa podoaba mea capilară (în general, reacția pozitivă sau negativă apare pe la jumătatea flaconului). În momentul de față concluzionez cu faptul că îmi place mai mult balsamul, fiindcă are efecte de hidratare și mă ajută să descâlcesc ușor firele. Șamponul nu mă încântă deoarece îmi usucă vârfurile și creează senzația aceea neplăcută că nu poate fi îndepărtat în totalitate de pe păr la clătire.

Cam atât vă pot spune deocamdată despre această gamă. Poate că am să testez și masca/ tratamentul…sunt curioasă ce ar putea aduce în plus. Oricum, prețul este convenabil, ca atare se merită să încercați dacă suferiți din lipsă de volum fiindcă s-ar putea să funcționeze în cazul vostru (șampon: aproximativ 4,00€/ 250ml; balsam: aproximativ 4,00€/ 200ml).

Vă tentează aceste produse? Ați folosit deja? Dacă da, ce părere aveți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.