Crearea unui colțișor parfumat – Cum să dedici un spațiu din casă parfumurilor tale

În afară de pasiunea pentru beauty, dintotdeauna mi-au plăcut interioarele care exprimă gust și imaginație; îmi place să aranjez și să rearanjez diverse încăperi, să dau un sens nou și mai util (pentru mine) unor obiecte de decor sau unor piese de mobilier.

Până acum am avut norocul să locuiesc în mai multe apartamente, fiecare fiind total diferit față de celălalt; pentru mine, acest lucru a constituit o oportunitate de a-mi pune imaginația și spiritul creativ la contribuție. Niciodată nu am investit mulți bani în mobilier, de multe ori din cauză de buget sau din cauză că locuința era mică și atunci aveam nevoie doar de strictul necesar.

Am mai spus deja că stilul meu preferat este Art Deco și apartamentul mea va avea la un moment dat piese din acea epocă (am început colecționarea, însă mai e nevoie de mult timp pentru ca să le am lângă mine). Până atunci mă mulțumesc cu mobilier de calitate, dar cumpărat cu cât mai puțini bani…evident că soluția este IKEA. Niciodată nu mi s-a întâmplat să se rupă sau să se strice un obiect al acestui brand; oricât este de ieftin, tot oferă calitate.

Chiar ieri am dat o raită prin magazin și am admirat, printre altele, o parte din colecția nouă. Dacă vă interesează mai multe despre această colecție, puteți să vă uitați peste articolul prietenei mele Anna.

creeaza-ti-propriul-tau-coltisor-cu-colectie-de-parfumuri

Cum creezi un colțișor parfumat?

Acum, cu ultima mea mutare, am avut multe de schimbat și mai sunt încă ceva piese de cumpărat. Va dura până va fi totul gata, însă profit de fiecare minut în care pot să experimentez câte ceva.

O zonă problemă exista în dormitor, unde am o comodă foarte utilă, ce părea însă cam golașă. De asemenea, aveam nevoie de un colțișor feminin, care să aducă mai mult confort și intimitate în această încăpere. Ca atare m-am gândit că sticluțele cu parfum ar putea să ofere ce doream eu. În plus, acestea se aflau în mai multe locuri, ceea ce nu era foarte respectuos pentru micile bijuterii :). Am achiziționat un bol și am așezat acolo toată colecția mea.

Într-o perioadă cumpăram multe parfumuri și în același timp mai și primeam ce nu aveam ;)…profit și acum de pe urma acelor vremuri fiindcă de vreun an nu am mai cumpărat nici o sticluță. Până acum le păstram în baie, însă această nouă locație mi se pare mai interesantă, în plus le face cinste acestor sticle prețioase. Alături de bolul decorat astfel, am așezat lumânarea mea preferată, care aparține brandului Caudalie…nu am găsit altceva mai minunat ca și aceasta, trebuie să încercați când veți avea ocazia.

E destul de costisitoare, în jur de 25€, însă durează foarte mult, iar mireasma deosebită oferă o atmosferă de calm; ca să nu mai vorbim despre recipientul deosebit din sticlă de mare calitate, ce poate fi refolosit. Am mai adăugat și revistele cele mai noi, pe care îmi place să le savurez stând în pat seara, împreună cu o cană de ceai. Nu puteam finaliza fără să adaug niște floricele vesele și colorate, care îmi dau instantaneu bună dispoziție.

Voi ce părere aveți despre acest aranjament?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.