Laptele micelar A-Derma – Păreri și Sfaturi. Review Complet. Merită?

Cred că știți deja faptul că sunt mare amatoare de ape micelare.

Pentru mine, acest tip de produs este ideal fiindcă nu îmi încarcă tenul, mă ajută să curăț machiajul și/ sau impuritățile de peste zi.

Folosesc micelara pe post de demachiant, loțiune tonică sau chiar și numai pentru a-mi împrospăta pielea feței.

Am descoperit laptele demachiant micelar întâmplător și m-am gândit că ar putea fi o combinație interesantă, mai ales că în anotimpul rece, pielea mea este mai uscată și de multe ori, am nevoie de un produs mai consistent.

Ce susține Laptele Micelar Demachiant A-Derma

„Inovația Rhea-Fluid este o tehnologie micelară hidratantă și de curățare într-un lapte demachiant. La contactul cu pielea, laptele elibereaza micelele active 100% vegetale. La aplicare produsul este blând și alunecos iar apoi se transformă în apă. Demachierea și curățarea sunt rapide.”

lapte-demachiant

Părerea mea

Este un produs extraordinar de ușor, cu o textură destul de lichidă însă cremoasă, în același timp. Curăță machiajul foarte repede și este blând cu pielea iar ochii nu mă ustură absolut deloc atunci când folosesc acest lapte micelar (în condițiile în care sunt sensibilă).

Este confortabil, cu un parfum fin, abia sesizabil și un efect de împrospătare și calmare. Nu folosesc machiaj rezistent la apă, ca atare nu știu cum reacționează la curățarea acestuia, însă, în rest, e demachiantul perfect. Este conceput pentru pielea delicată și fragilă și nu necesită clătire, totuși eu îndepărtez rămășițele cu o apă micelară sau o loțiune de curățare; este perfect, în opinia mea, pentru toate tipurile de ten fiindcă nu încarcă deloc porii și nu lasă pelicule unsuroase la suprafața epidermei.

Se prezintă într-un flacon cu pompiță și este un produs foarte spornic, așa că cei 400ml vor fi de ajuns pentru multe luni. Prețul este de aproximativ 15€ și poate fi găsit în farmaciile agreate. Produsele A-Derma nu conțin alcool, uleiuri esențiale, coloranți, parfum, parabeni.

În articolele acestei serii am introdus împreună cu Ioana și un sistem de notare, prin urmare vom acorda fiecărui produs analizat note de la 1-5 (1 fiind foarte nasol iar 5 excelent). Acest produs primește de la mine 4.5/5. Pentru un alt punct de vedere și o altă notă, mergeți pe The Beauty Tag! Care este produsul vostru preferat pentru demachiere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.