Evolve Organic Beauty – Masca exfoliantă pentru ten. Cât este de bună?

Evolve Organic Beauty este un brand despre care v-am povestit de mai multe ori şi care nu de mult şi-a schimbat look-ul.

În opinia, mea, totul arată mult mai bine acum, ador recipienţii din sticlă, în special borcănaşele cu creme. Echipa Bioki, s-a ocupat, ca de fiecare dată, să îmi trimită produsele care mă interesează şi m-a răsfăţat cu o grămadă de bunătăţi.

În urmă cu ceva vreme am postat o fotografie pe facebook cu toate produsele mele marca Evolve Organic Beauty şi v-am întrebat despre care dintre ele aţi dori să citiţi întâi. Majoritatea răspunsurilor au fost legate de masca exfoliantă pentru ten.

Ca atare, iată părerea mea despre Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask: Am folosit-o eu dar am testat-o şi pe pielea soţului care este complet diferită de a mea. Eu am un ten destul de alb însă nu sensibil, mixt cu tendinţe de deshidratare în zona obrajilor, pori inestetici şi puncte negre pe nas; soţul meu are un ten închis la culoare, el fiind metis, foarte neted, cu episoade serioase de deshidratare pe frunte şi nas, puncte negre în zona nasului şi tendinte de piele ternă.

Această mască este una dintre cele mai bune pe care le-am încercat până acum. Oferă tenului exact ce are nevoie, curăţă în profunzime porii şi zonele cu puncte negre, oferă hidratare însă fără să încarce, lasă pielea netedă, împrospătată şi catifelată. Efectul acela de glow există şi se datorează, în opinia mea, faptului că produsul stimulează excelent circulaţia. Masca exfoliantă pentru ten are o textură densă de gel şi conţine particule exfoliante.

Evolve-Organic-Beauty

În momentul aplicării (mie îmi place să folosesc pensula) nu se simt aceste particule, însă atunci când produsul intră în contact cu apa, îşi schimbă textura, aceasta devenind mai deschisă la culoare, uşor spumoasă, iar granulele intră în acţiune.

Este recomandat ca produsul să rămână pe faţa doar 5 minute, însă mie îmi place să las masca să acţioneze uneori chiar şi 30 de minute. Este foarte confortabilă pentru că nu curge şi nici nu strânge pielea dacă stă prea mult.

Are un parfum de ciocolată neagra, puternic însă plăcut; eu sunt sensibilă la mirosuri, însă masca aceasta este minunată de la A la Z. Particulele exfoliante sunt foarte fine şi super eficiente, curăţă chiar şi porii mei care sunt cam pretenţioşi; totuşi, nu agresează pielea, nu o lasă roşie şi uscată după îndepărtare.

Concluzie

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask este un produs excelent, poate fi folosit pe toate tenurile indiferent de vârstă şi probleme specifice. În cazul în care aveţi pielea ternă, masca este un must! Eu am ambele recipiente, iar cel mic mi-a ajuns de 4-5 ori.

Ce părere aveţi despre acest produs? Care este masca voastră preferată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.