Terracotta The Bronzing Powder de la Guerlain – Păreri și Sfaturi

La începutul acestui an, Guerlain reinventează unul dintre produsele sale iconice, și anume, pudra Terracotta, care are acum 8 nuanțe (inițial au existat 4), punând astfel la dispoziție opțiuni pentru toate carnațiile, de la cele mai deschise și până la cele mai închise.

Pudrele bronzante din gama Terracotta de la Guerlain au fost lansate prima dată în anul 1984, reprezentând printre primele produse de aces fel de pe piață.

Crearea lor a fost inspirată de ideea unirii soarelui cu pământul, a mării cu nisipul. Acest produs cult devine sinonim cu pudra solară datorită texturii mătăsoase ce oferă un efect de piele atinsă de soare. Aplicarea acestui produs reprezintă un adevărat ritual de înfrumusețare.

La fiecare 25 de secunde, o pudră Terracotta este achiziționată undeva în lume.

Terracotta-The-Bronzing-Powder-pareri

Guerlain reinventează acest produs must-have adăugând încă 4 nuanțe la cela 4 deja existente (00 Clair Blondes, 04 Moyen Blondes, 07 Foncé Doré, 09 Intense), schimbând parfumul și upgradând faimosul logo (dublul ‘G’ fiind acum înconjurat de un cerc format de triunghiuri, ce amintesc de razele soarelui).

Nuanțele sunt împărțite în aceleași 2 grupe: Blondes și Brunettes, această grupare simplistă dovedindu-se a fi și foarte complexă deoarece cuprinde toate nuanțele de ten. Noul parfum combină note proaspete și confortabile de bergamotă și mosc alb cu note delicioase și solare de neroli, iasomie și ylang-ylang. Terracotta The Bronzing Powder în nuanța 03 Natural Brunettes (52€/ 10gr). Îmi place să folosesc acest produs doar pentru conturare acum, deoarece nuanța e o idee mai închisă decât pielea mea nebronzată.

E o plăcere să aplic această pudră bronzantă deoarece rezistă toată ziua – arătând din ce în ce mai bine cu orele care trec, deoarece fuzionează perfect cu căldura pielii – și nu se oxidează. Formula nouă mi se pare mai pigmetată și conține un sclipici discret dar vizibil, în comparație cu pudra mea mai veche Terracotta în nanța 02 Blondes care este aproape mată.

Abia aștept să încerc nuanța 03 Natural Brunettes în timpul verii pe pielea bronzată, pentru că atunci voi putea să o aplic peste toată suprafața tenului și să observ acel ‘Terracotta Glow’ însă și efectul matifiant pe zona T.

Concluzie

Terracotta The Bronzing Powder de la Guerlain este pudra mea bronzantă preferată. În opinia mea, nu există altceva mai bun. Este hidratantă, luxurioasă, oferă un look elegant și natural, rezistă o grămadă de ore fără a agresa tenul și este rezistentă la transfer.

Ambalajul reprezintă o piesă de colecție, arătând, precum toate produsele Guerlain, ca o bijuterie.  Ce părere aveți despre produsele de machiaj Guerlain? Care este pudra voastră autobronzantă preferată?