Cel mai bun makeup din 2021 + Giveaway

Anul trecut a fost plin cu produse cosmetice extraordinare și descoperiri ale unor mărci pe care până atunci nu le încercasem. Lumea cosmeticelor se dezvoltă foarte rapid și e fascinant de observat noile tehnologii pe partea de beauty.

Trebuie să pun un ‘Thumbs Up’ pentru Chanel, care s-a reinventat pe partea de machiaj de când a venit Lucia Pica (global creative make-up and colour director).

Lacurile de Unghii sunt incomparabil mai bune, îmbunătățite la nivel de formulă și pensulă.

Colecțiile de machiaj create de Lucia Pica au niște texturi minunate ce se pot combina între ele, sunt foarte pigmentate și ușor de utilizat.

Un alt ‘Thumbs Up’ este pentru Victoria Beckham împreună cu Estée Lauder.

Trebuie să încercați dacă aveți ocazia fiindcă toate produsele lansate în cadrul celor 2 colecții ale ei sunt absolut impecabile. Lux din toate punctele de vedere și texturi inedite!

Iată lista cu preferatele mele (vă las linkuri spre review-uri detaliate scrise pe celălalt blog al meu GeorgiaBoanoro; dacă nu nu vă deranjează să citiți în engleză, găsiți acolo multe detalii):

  1. Cel mai bun Primer (ce se poate folosi și pe post de cremă de zi dar și pe post de highlighter): Morning Aura – Victoria Beckham Estée Lauder;

Starurile frumuseții sunteți voi!

  • Albastru sau violet: Albastrul stă bine oricui ! Blondelor le oferă un look disco, pentru brunete crează un frumos contrast cald-rece, iar roşcatelor le ofera un aer ultra chic. Dacă aveți ochii deschişi la culoare, folosiți o nuanța de mov vie şi strălucitoare; pentru ochii închişi la culoare, o nuanța de bordo creează o privire magnetică.
  • Argintiu sau auriu:  Fardul de ochi argintiu albăstrui se potriveşte bine ochilor verzi şi albaştri. Ochii căprui şi negri sunt mai bine puşi în valoare dacă se foloseşte împreună fard gri şi un dermatograf negru. Nuanța caldă de auriu este perfectă pentru ochii albaştri sau verzi, pe care îi încălzeşte. Dacă aveți ochii închişi la culoare, folosiți o nuanță mai rece de auriu sau folosiți mai degrabă un dermatograf auriu în loc să aplicați fard auriu pe toată pleoapa.
  • Roșu închis și roșu clasic: Roşul foarte închis şi strălucitor este perfect pentru buzele pline. Dacă aveți buzele subțiri, evitați rujurile cu nuanțe de roşu închis sau combinați rujul închis cu un ruj mai deschis în mijlocul buzei inferioare pentru a crea un efect de ‘bombare’. Roşul este ultra glamour şi chic; vine bine atât brunetelor cât şi blondelor. Singura observație este că machiajul trebuie să fie impecabil şi de durată.