Vichy Idéal Soleil și La Roche-Posay Anthelios – Anunțuri Importante

Dear ladies, trecut ceva vreme de la ultimul articol publicat aici! S-au întâmplat multe de atunci; am avut o lungă perioadă în care mă gândeam să renunț la acest blog, totuși m-am abținut :). Am decis azi brusc să scriu și să vă spun că am revenit și că voi schimba oarecum formatul acestui site, în sensul că probabil nu voi mai face foarte multe review-uri ci mă voi axa pe machiaje.

Poate îmi scrieți și îmi spuneți dacă v-ar interesa tutorialele?! În sensul acesta, vă voi lăsa câteva poze cu unele look-uri la care am lucrat în ultima vreme și aștept comentarii cu impresii/ păreri.

În acest an și ceva de când am abandonat Cosmeticopedia am făcut chestii interesante. M-am concentrat foarte multe pe celălalt blog Georgia Boanoro și am absolvit școala de cosmetică, urmată de școala de machiaj. Acum am propriul business în care ofer servicii mobile de machiaj, manichiură, pedichiură și brow shaping. În sfârșit am un job pe care îl fac cu atât de multă plăcere încât nici nu simt că lucrez.

După munca în învățământ, apoi în multinațională, apoi în Parlamentul European…acum fac cu totul altceva și sunt mega-încântată. E minunat când reușești să schimbi complet obiectul muncii și să transformi pasiunea în meserie. Cam atât pentru azi :), aștept mesajele voastre cu look-ul/ look-urile la care ați dori tutorial (LOOK 1/2/3/4 sau 5) și dacă aveți vreun produs de skincare sau machiaj la care doriți review.

Vichy Idéal Soleil și La Roche-Posay Anthelios 50+

Numai ce m-am întors din prima vacanță planificată pentru vara aceasta și mă gândeam să vă povestesc câte ceva despre produsele de protecție solară folosite de mine și familia mea la mare.

Sunt o iubitoare de soare și de când mă știu mi-a făcut o plăcere deosebită să stau la plajă.

Din păcate pentru mine, greșelile din perioada studenției când uitam de mine zile întregi la soare fără a aplica produse cu protecție, se observă acum pe ten sub forma petelor pigmentare care se întind cu fiecare an și pe decolteu sub forma unei alergii.

Știu că peste tot se transmite faptul că protecția este ‘un must’, nu vreau să repet aceleași chestii, totuși, în ziua de azi e foarte simplu să găsim cosmetice care protejează pielea de razele nocive ale soarelui. Brandurile de cosmetice lucrează ca să dezvolte în fiecare an produse pentru toate gusturile, bugetele și care se aplică super simplu.

Vichy-Idéal-Soleil-review

Ca atare, nu avem scuze, trebuie musai să găsim ceva care să ne convină fiindcă acum avem de unde alege iar statul la soare fără protecție face ravagii. Am avut plăcerea de a participa la un eveniment organizat de L’Oréal în luna Mai unde am făcut cunoștință cu ultimele noutăți Vichy și La Roche-Posay.

Cel mau mult m-au impresionat spray-urile care se aplica peste machiaj, totuși cele mai eficiente produse cu protecție solară mi se par în continuare cremele și gelurile. Vichy Idéal Soleil SPF 30 Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin (€20,35/ 200ml) Acesta este produsul meu preferat!

Eveniment L’Oréal Luna Mai 2021 (snack bar)

  • Vichy Ideal Soleil lapte-gel ultra fluid pentru piele umedă sau uscată
  • Vichy Ideal Soleil lapte-gel ultra fluid pentru piele umedă sau uscată (detaliu orificiu)
  • Vichy Ideal Soleil lapte-gel ultra fluid pentru piele umedă sau uscată (swatch)
  • Vichy Ideal Soleil lapte-gel ultra fluid pentru piele umedă sau uscată (lista de ingrediente)

Are o textură de gel și se poate aplica pe pielea udă sau uscată. Atunci când pielea e udă, produsul se amestecă împreună cu apa și se topește în epidermă lăsând-o hidratată cel puțin 5 ore.

Când se aplică pe pielea uscată, se comportă precum un ulei foarte ușor și o lasă netedă și strălucitoare. Este un produs cu un parfum discret delicios, foarte rezistent la apă și care se pretează tuturor tipurilor de piele, chiar și pielii foarte, foarte uscate. Vichy Idéal Soleil SPF 30 Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin e un produs foarte blând și răcoritor pe care îmi place să îl folosesc chiar și imediat după epilare fiindcă are un efect calmant.

Nu conține parabeni și există în varianta spf 30 și spf 50.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.