Connect with us

Frumusețe

Top 20 parfumuri pentru primăvară

colectie-parfumuri-de-primavara

A venit primăvara ! Descoperiți cele mai noi parfumuri, câte unul pentru fiecare tip de personalitate !

 1. See By Chloe de Chloe a fost lansat la sfârşitul anului 2012 şi face parte din colecția urbană şi trendy See By Chloe; creatorul acestui parfum chic-elegant este Michel Almairac. Notele de vârf sunt bergamot şi flori de măr; notele de mijloc sunt iasomie şi ylang-ylang; notele de bază sunt mosc, lemn de santal şi vanilie. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 30, 50 şi 75 ml. Prețul informativ este de 81,00€.
 2. Flash de Jimmy Choo a fost lansat în 2013. Scopul creatorului Christine Nagel este de a face din acest parfum un accesoriu la fel de dorit ca şi pantofii şi poşetele Jimmy Choo. Notele de vârf sunt capşuni, piper roz şi mandarină; notele de mijloc sunt tuberoză, iasomie şi crin alb; notele de bază sunt lemn alb şi heliotrop. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 60 şi 100 ml. Prețul informativ este de 70,00€.
 3. Hypnotic Poison Eau Secrète de Dior a fost lansat în 2013. Parfumul miroase a atracție fatală, senzualitate extremă şi seducție. Creatorul este Francois Demachy. Notele de vârf sunt mandarină siciliană, bergamotă de Calabria şi portocală italienească; notele de mijloc sunt iasomie Sambac şi neroli tunisian; nota de bază este vanilie. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 50 şi 100 ml. Prețul informativ este de 100,00€.
 4. Couleur Kenzo Rose-Pink de Kenzo a fost lansat în 2013 şi a fost creat de Jean Jacques si Sylvie Fischer. Notele de vârf sunt grapefruit şi aglica; notele de mijloc sunt trandafir şi şofran. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 59,00€.
 5. L’Eau For Her de Narciso Rodriguez a fost lansat în 2013. Este un parfum floral care simbolizează feminitatea modernă şi eleganța simplă.  Notele de vârf sunt iasomie, ciclamă şi bujor; notele de mijloc sunt trandafir, lăcrămioare şi ambră; notele de bază sunt mosc şi paciuli. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 64,00€.
 6. No14 Rossetto de Prada este un parfum floral fructat care a fost lansat în 2012. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Parfumul prezintă trandafir, woodsorrel, zmeură, heliotrop, vanilie şi mosc. Există ca şi esență de parfum în flacoane de 30ml iar prețul informativ este de 155,00€.
 7. Daisy Eau So Fresh Sunshine de Marc Jacobs a fost lansat în 2012 şi reinventează clasicul Daisy Eau So Fresh dar este mai curajos şi mai fructat. Creatorul acestui parfum colorat şi energetic este Givaudan. Notele de vârf sunt căpşuni, flori de măr şi grapefruit roz; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir şi frunze de violetă; notele de bază sunt lichen şi ambră. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 75ml iar prețul informativ este de 60,00€. Ediție limitată !
 8. Surprise de Heidi Klum a fost lansat în 2013. „Surprise vă va stimula toate simțurile. Parfumul este vesel, jucăuş şi sexy” anunță Heidi Klum. Notele de vârf sunt mandarină şi piper roz; notele de mijloc sunt trandafir şi magnolie; notele de bază sunt lemn de santal şi răşină benzoică. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 15, 30 şi 50ml iar prețul informativ este de 22,00€.
 9. Cherry in the Air de Escada a fost lansat în 2013. Acest parfum dulce şi sexy a fost inspirat de peisajele franțuzeşti şi de zilele amuzante de vară. Notele de vârf sunt vişine şi zmeură; nota de mijloc este marshmallow; nota de bază este lemn de santal. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 45,00€.
 10. Candy L’Eau de Prada este o readaptare seducătoare, jucăuşă şi mai uşoară a parfumului Candy lansat în 2011. Creatorul ambelor variante este Daniela (Roche) Andrier. Acest parfum a fost lansat în 2013. Notele de vârf sunt citrice; nota de mijloc este sângele voinicului; notele de bază sunt mosc alb, răşină benzoică şi caramel. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 80ml iar prețul informativ este de 42,50€.
 11. Dahlia Noir L’Eau de Givenchy a fost lansat în 2013 şi este varianta mai proaspătă a parfumului Dahlia Noir. Acesta reprezintă femeia deosebita şi misterioasă şi de asemenea o floare imaginară  care combină pericolul şi tandrețea, puritatea şi sensualitatea. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de vârf sunt citrice şi neroli; nota de mijloc este trandafir; notele de bază sunt paciuli, cedru şi mosc. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 50, 95 şi 125ml iar prețul informativ este de 65,00€.
 12. Happy In Bloom de Clinique a fost lansat în 2013 pentru a face lumea mai dulce, mai luminoasă şi mai delicată. Notele de vârf sunt caisă şi note fructate; notele de mijloc sunt frezie, mimoză şi tămâie; notele de bază sunt lemne albe şi note lemnoase. Există ca şi parfum spray în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 38,00€. Ediție limitată !
 13. The One Desire de Dolce&Gabbana a fost lansat în 2013 pentru femeia care doreşte să se simtă unică, frumoasă, sensuală, sexy.  Creatorul acestui parfum este Givaudan. Notele de vârf sunt bergamot, mandarină, lici şi lăcrămioare; nota de mijloc este tuberoză; notele de bază sunt lemn de santal, vanilie, caramel şi ambră. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 30, 50 şi 75ml iar prețul informativ este de 73,00€.
 14. Dries Van Noten de Frédéric Malle este un parfum unisex, lansat în 2013. Creatorul este Bruno Jovanovic. Parfumul prezintă lemn de santal, lemn de guaiac, boabe de tonka, vanilie, şofran, iasomie, mosc, bergamot, lămâie, nucşoară, cuişoare, paciuli, note lemnoase şi balsam de Peru. Există în flacoane de 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 144,00€.
 15. Just Cavalli de Roberto Cavalli este un parfum cremos-floral şi sexy lansat în 2013 ; creatorii sunt Nathalie Lorson şi Fabrice Pellegrin. Nota de vârf este neroli; nota de mijloc este floarea Tiare de Tahiti; nota de bază este lemn de palisandru. Există în flacoane de 30, 50 şi 75ml iar prețul informativ este de 50,00€.
 16. L.I.L.Y Absolute de Stella McCartney a fost lansat în 2013 şi este o noua versiune a variantei L.I.L.I. din 2012. Este un parfum senzual, o alchimie între întuneric şi lumină, între masculin şi feminin.  Notele de vârf sunt trufe şi piper negru; notele de mijloc sunt piper roz, lăcrămioare şi ambretta (nalbă de mosc); notele de bază sunt ambră, paciuli, lichen şi lemne albe. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 60,00€.
 17. Feerie Spring Blossom de Van Cleef & Arpels a fost lansat în 2013 şi a fost conceput pentru a onora trezirea şi fascinația primăverii. Noua compoziție din colecția Feerie accentuează şarmul şi misterul naturii. Notele de vârf sunt floare de cireş, piper roz şi lici; notele de mijloc sunt bujor, magnolie şi zmeură; notele de bază sunt mosc şi boabe de tonka. Exista ca şi apă de toaletă în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 70,00€.
 18. Gucci Guilty Black Pour Femme de Gucci a fost lansat în 2013 şi este un parfum senzual, oriental, floral. Notele de vârf sunt piper roz şi fructe roşii; notele de mijloc sunt zmeură, piersică, crin şi woodsorrel; notele de bază sunt paciuli şi ambră. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 60,00€.
 19. Shalimar Parfum Initial L’Eau Si Sensuelle de Guerlain a fost lansat în Februarie 2013 şi este succesorul parfumului de anul trecut Shalimar Parfum Initial L’Eau. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de vârf sunt bergamot, neroli, grapefruit şi note verzi; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir şi stânjenel; notele de bază sunt boabe de tonka şi vanilie. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 40, 60 şi 100ml iar prețul informativ este de 66,00€.
 20. Rajasthan de Etro este un parfum oriental floral lansat în 2013 şi care oferă o călătorie pasională înspre Orient. Notele de vârf sunt lămâie, mimoză şi trandafir de Damasc; notele de mijloc sunt piper roz şi salcâm; notele de bază sunt ambră, labdanum şi mosc alb. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 100ml iar prețul informativ este de 126,00€.

topul-parfumurilor-mele-de-primavara

Frumusețe

Noua ta destinație pentru bijuterii și accesorii unice

Într-o lume a uniformizării, în care oamenii consumă aceleași produse, în care nu mai suntem indivizi, ci consumatori, simple cifre aranjate în statistici, în care, la o simplă ieșire pe stradă, oamenii par manechine umblătoare din vitrinele magazinelor brandurilor, într-o lume a produselor pe scară largă, în care ne îmbrăcăm la fel de la Lisabona la Moscova și de la Oslo la Palermo, am lansat.

Platformă independentă. Bijuterii de autor din București dedicată, în principal, bijuteriilor și accesoriilor de autor, produse în serie mică sau unicat, care se adresează celor care ies din rând, celor care nu-s simple numere în statistici. Publicul cu care inițiem un dialog este unul matur, cultivat, care prețuiește creativitatea și evită uniformizarea, publicul care caută arta și frumosul inclusiv când vine vorba de obiectele pe care le folosește zilnic. Designerii cu care colaborăm sunt atent selectați. Pentru că nu vindem doar bijuterii, ci promovăm valori și un stil de viață.

Pe site-ul nostru, veți găsi cercei, coliere, broșe, inele, coliere, pandantive, pălării sau bijuterii și accesorii pentru bărbați – nu i-am uitat nici pe ei! – reunite toate sub semnul unic al specialului, al creației. Designerii noștri folosesc materiale și pietre prețioase sau semiprețioase, dar și materiale neconvenționale, în juxtapuneri surprinzătoare. Argintul, aurul, pietrele, catifeaua, nisipul, ceramica, metalul, lemnul exotic, florile naturale, fiecare designer inițiază un joc unic cu materia pe care o prelucrează.

Noile piese clasice din moda

Tendintele apar si dispar in fiecare an pe podiumurile de moda, insa exista putine piese sau stiluri care rezista de-a lungul vremii. Pe langa piesele clasice impuse de fashion icons inca de acum 40 sau 50 de ani, exista si cateva trenduri noi care au un mare potential de a deveni esentiale pentru garderoba ta.

Iata elementele vestimentare si stilul de accesorii care va reveni de fiecare data in atentia modei si fara de care nu vei mai putea trai, sau iesi in lume, in urmatorii ani!

Advertisement
articole despre slabir

Rochia babydoll e recunoscuta usor dupa talia empire si prin faptul ca ramane larga, lejera si unduitoare in partea de jos. Taietura empire aminteste de rochiile secolului al 19-lea, insa nu exista o croiala de rochie mai actuala, sexy si confortabila decat babydoll. In vara 2010 rochia baby doll se potriveste de minune cu accesoriile de sezon: bijuterii colorate, genti voluminoase si ochelarii supradimensionati.

Jacheta scurta din piele in stil „aviator” revine in fiecare sezon in colectiile designerilor pentru ca este o piesa vestimentara chic, dar in acelasi timp rigid croita. A revenit la moda in anii ’80 datorita unor trendsetteri ca Madonna si acum este sigur pe lista pieselor de care nu te poti desparti. Daca nu posezi inca asa ceva, alege cu grija o croiala care sa te avantajeze, cat mai aproape de varianta originala: fara curele, aplicatii metalice puternice, mansete tricotate sau maneci bufante.

Citeste si: Lux cu iz ecvestru – Christian Dior Haute Couture primavara-vara 2010
Jeansii skinny si colanti au devenit piese indispensabile in garderoba feminina. Acestea sunt extrem de confortabile si usor de asortat datorita croielii care urmeaza indeaproape linia piciorului, il subtiaza si creeaza o silueta foarte feminina cand sunt purtati cu tocuri inalte. Pantalonii si jeansii skinny sunt ideali pentru a crea efectul de picioare lungi si pentru a contura formele. Jeansii skinny sau slim cut sunt croiti intr-o maniera retro si avantajeaza siluetele subtiri. Se asorteaza perfect cu un sacou cu umeri supradimensionati sau cu unul masculin, dar si cu un top fluid pentru vara.

Salvatore Ferragamo a creat prima pereche de sandale cu talpa din pluta, efectiv folosind dopuri de sticle de vin, in anii ’30 si de atunci inainte femeile au ramas fidele acestui model de incaltaminte. Platforma intreaga da unei femei senzatia minunata de inaltime si postura senzuala, dar ofera mult mai mult confort decat tocurile. Pastreaza in dulap acea pereche care are un look vintage, dar investeste si intr-un model nou si sexy!

Accesoriile din piele lacuita apar mai nou peste tot, iar ultimele adaugate pe lista must have sunt cele lacuite in nuante clasice de negru, gri, maro caramel, rosu sau Bordeaux… astfel vei avea mereu o piesa usor de asortat la orice tinuta. O poseta din piele lacuita iti ofera exact acea imagine de rafinament pe care o promite in paginile revistelor, mai ales daca designul este unul clasic.

Advertisement
articole despre slabir

Incaltamintea cu platforma si toc foarte inalt nu este cea mai comoda, insa alungeste piciorul si este perfecta pentru stilul extravagant urban. Cauta modele clasice, cum este pantoful cu platforma de 1 cm si toc de 10 cm, cu varf usor ascutit si realizat din piele stantata, sau sandalele din piele intoarsa cu aceeasi inaltime, in culori puternice.

Imprimeurile de tip blana de zebra, leopard sau ghepard sunt transformate in fiecare sezon pentru a da o tenta noua hainelor si accesoriilor din noile colectii. Asta face din animal print o tendinta cu potential pentru lista imprimeurilor care nu se demodeaza niciodata. Modelul este exact ce face o femeie sa apara puternica, misterioasa si indrazneata. Tu trebuie doar sa te asiguri ca il alegi pe cel care se potriveste trasaturilor tale, dar si garderobei tale si apoi sa mizezi puternic pe acesta!

 

Continue Reading

Frumusețe

Louis Vuitton: eleganta in stil retro

Pe data de 10 martie, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, renumita casa de moda franceza Louis Vuitton si-a prezentat noua colectie destinata sezonului de toamna-iarna 2010-2011.

Pentru sezonul urmator, Marc Jacobs, aflat in functia de creative director al casei de moda Louis Vuitton, propune o linie vestimentara inspirata din moda anilor ’50 – ’60. De aceasta data, centrul de interes este mutat in zona bustului, evidentiat printr-o serie de corsete, dar si a umerilor marcati in cazul sacourilor si al paltoanelor.

Click aici pentru galeria foto.

Bustul incorsetat contrasteaza cu volumul fustelor de tip clos cu talie inalta, cu lungime peste genunchi, care se prezinta in modele florale, ecosez sau uni. Se intalneste si o serie de costume compuse din sacouri cambrate si fuste cu aceeasi amploare, dar si paltoane prevazute cu unul sau doua randuri de nasturi, ai caror umeri se evidentiaza cel mai mult.

Modelele de rochii de tip bustiera, cu bretele sau maneca lunga, au aceeasi linie cambrata in partea superioara si talie inalta urmata de amplitudinea fustei, iar in unele cazuri, sunt realizate din suprapuneri de dantela pe satin. Rochiile au atins volumul si lungimea maxima in incheierea show-ului prin intermediul unor modele foarte feminine.

Advertisement
articole despre slabir

 

Sortimentele ce prezinta o croiala clasica au fost realizate din materiale uni sau imprimate, precum: stofe, casmir, piele, tricotaje, dantele, satin sau sifon de matase. Acest melanj de fuste, rochii, paltoane si sacouri a fost redat in culori precum: negru, griuri, bej si marouri, tonuri de verde si albastru, roz prafuit, brazdate de imprimeuri si modele ecosez.

 

Accesoriile isi fac simtita prezenta printr-o serie de genti cu maner de marime medie, curele inguste care marcheaza talia, manusi din piele, modele de pantofi finuti cu toc nu foarte inalt si prevazuri cu funde, iar coafura si machiajul se prezinta in mod discret, aspect intalnit la majoritatea colectiilor de podium.

Dincolo de tinute, pentru a exprima mai bine aceasta feminitate si eleganta retro, Marc Jacobs apeleaza si la manechine consacrate ce prezinta contururi bine definite precum: Laetitia Casta, Adriana Lima, Elle Macpherson, Bar Refaeli, Catherine McNeil sau Karolina Kurkova, care defileaza de jur imprejurul unei fantani mari arteziene.

Advertisement
articole despre slabir

LOVE LOVE de la Bien Savvy

LOVE LOVE este noua linie fashion lansata de BIEN SAVVY, brand ce are deja o traditie de succes pe piata de moda din Romania. BIEN SAVVY lanseaza noua linie vestimentara LOVE LOVE ca pe o alternativa accesibila si seducatoare la moda high street.

 

In era vitezei, cand faci cumparaturile din confortul casei tale sau de pe smartphone, LOVE LOVE iti pune la dispozitie un shop online cu design minimalist si usor de accesat, cu modalitati de plata rapide si sigure, dar si cu transport si retur gratuit pentru orice comanda! LOVE LOVE actualizeaza des colectia de piese vestimentare pentru a fi in acord perfect cu activitatile din agenda ta, astfel ca tu sa faci fata evenimentelor surprinzatoare ce pot interveni de-a lungul zilei.

 

De-a lungul timpului, BIEN SAVVY a observat ca femeile adora sa poarte rochiile Bien Savvy la evenimente speciale, in momentele cheie ale vietii lor, dar acum isi doresc si tinute care sa fie aproape de simtirile lor in fiecare moment al zilei. Preferintele femeii moderne sunt rafinate si, pe timp de zi, apreciaza piese vestimentare feminine si comode, care reprezinta intocmai stilul ei si ii completeaza personalitatea. Pentru asta BIEN SAVVY a creat LOVE LOVE.

Advertisement
articole despre slabir

 

Totul a pornit de la LOVE, iubirea, sentimentul pe care il porti cu tine in fiecare zi, pe care il daruiesti si il investesti in tot ceea ce faci. Repetitia LOVE LOVE accentueaza faptul ca adoram sa iubim, sa ne iubim si sa fim iubite! BIEN SAVVY a creat impreuna cu tine femeia iubita de azi!
Pleci dimineata pentru zi obisnuita la birou, dar ai ales deja sa te simti iubita, fie si pentru ca porti rochia LOVE LOVE. ti-ai oferit atentie si primesti atentie!! La pranz esti invitata la masa, ai tinuta perfecta! Pe seara ai o intalnire la teatru… asadar pleci direct de la birou caci radiezi in rochia ta LOVE LOVE! Rochia LOVE LOVE e potrivita perfect tie si oricarui moment din zi si din noapte, creat de tine.

 

Azi, cand totul se rezuma la exprimare, social media te-a antrenat deja sa spui ceea ce gandesti in fata unui public, sa iti arati aprecierea, sa iti exprimi sentimentele. Hainele sunt primele care vorbesc despre stilul tau, despre atitudinea si dispozitia ta. LOVE LOVE este noua adresa pe care o vei bifa cu siguranta in „Wishlist”!

Advertisement
articole despre slabir
Continue Reading

Frumusețe

Cum sa purtam pantalonii pana

Desi tendintele de anul acesta anunta ca vor fi in voga pantalonii evazati, cu talie inalta, nu putem sa renuntam la pantalonii conici sau pana pe care i-am purtat cu atat drag, sezoane peste sezoane.
Ca orice tinuta vestimentara, pantalonii pana pot fi purtati in diferite moduri, unele mai avantajoase, altele mai putin avantajoase, in functie de constructia fiecaruia.

Daca esti fericita detinatoare a unui corp atletic, te poti bucura de orice stil si tinuta. Toata iti vin bine,toate te prind foarte bine si iti scot in evidenta corpul de invidiat. Poarta tinute mulate, in culori deschise, potrivite tenului tau.

Cel mai bine ti se potrivesc rochitele eleganta, decoltate, mai ales daca pieptul este generos si poate fi evidentiat printr-un decolteu senzual.

Daca ai talia subtirica, poti purta pantalonii pana, cu o bluzita nu foarte stramta sau cu buricul pe afara. Opteaza pentru camasi, tricouri mai largute sau bluzite la care sa poti purta o curea subtire in talie.
Si centurile sunt foarte trendy, insa ele iti strang si mai tare mijlocelul si fac talia sa para si mai micuta.

Daca nu esti inalta si ai picioarele scurte, trebuie sa stii ca pantalonii pana sunt in avantajul tau decat daca porti tocuri si bluze sau camasi pana in talie pentru a crea iluzia ca picioarele tale sunt lungi.
Tips: dungile verticale sunt cea mai buna varianta pentru persoanele scunde, dar care vor sa para ca au picioarele mai lungi.

Advertisement
articole despre slabir

Daca ai soldurile proeminente trebuie sa stii ca pantalonii pana iti pot fi de ajutor, cu conditia sa scoti in evidenta atuurile si sa ascunzi micile defecte. Pune accentul pe bust daca acesta te ajuta, daca nu, ar fi preferabil sa renunti la acest model de pantaloni si sa-ti indrepti atentia catre alte modele.

Daca ai sanii mici iti recomandam bluzele cu maneca larga, liliac, asa cum este numita de catre designeri. Este combinatia perfecta pentru pantalonii pana, cu conditia sa porti si o centura in talie, pentru a face delimitarea dintre partea de sus si solduri.

Continue Reading

Articole interesante

Frumusețe7 zile ago

Noua ta destinație pentru bijuterii și accesorii unice

Într-o lume a uniformizării, în care oamenii consumă aceleași produse, în care nu mai suntem indivizi, ci consumatori, simple cifre...

Frumusețeo lună ago

Louis Vuitton: eleganta in stil retro

Pe data de 10 martie, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, renumita casa de moda franceza Louis Vuitton si-a...

Retete Culinare2 luni ago

Mancaruri cu Legume: Placinta cu Dovlecei

Legumele nu trebuie sa lipseasca din meniul nostru zilnic. Cand vine vorba de retete simple, dar gustoase, zarzavaturile au puternice...

Home Deco3 luni ago

Idei mari pentru o bucatarie mica

Atunci cand vine vorba de bucataria ta, trebuie sa fii sigura ca abordezi desigul minunat. Dar ce poti face atunci...

Home Deco4 luni ago

Plantarea florilor și cateva informatii despre plantele de baie

Plantarea florilor este o sarcina usoara, dar cu cativa pasi, florile tale se vor prinde foarte repede si vor avea...

Frumusețe5 luni ago

Cum sa purtam pantalonii pana

Desi tendintele de anul acesta anunta ca vor fi in voga pantalonii evazati, cu talie inalta, nu putem sa renuntam...

Diete și Slăbire5 luni ago

Persoanele supraponderale nu mai simt grasimea din mancare

Uite inca un motiv de ce este asa de greu pentru o persoana supraponderala sa isi dea seama cand trebuie...

Frumusețe6 luni ago

Rochii de mireasa colorate

Fara indoiala, ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unei femei. Fireste, prima provocare in organizarea nuntii perfecte...

Recenzii7 luni ago

Cartea Pacienta Tacuta de Alex Michaelides

Cartea Pacienta tacuta a aparut la editura Litera si se numara deja printre thrillere exceptionale ale anului 2019. Autorul, Alex...

Recenzii7 luni ago

Cartea Poveste despre doua orase, de Charles Dickens

Poveste despre doua orase este un roman scris de catre Charles Dickens. Aparitia romanul dateaza din anul 1859 intr-o revista...

Blog7 luni ago

Barbati sau fatalai, aceasta-i intrebarea

Am scris data trecuta despre fetele care nu mai stiu sa danseze, fara sa pomenesc o vorba despre indemanarea barbatilor...

Recenzii8 luni ago

Cartea Viata e usoara, nu-ti face griji de Agnes Martin-Lugand

Cartea Viata e usoara, nu-ti face griji de Agnes Martin-Lugand, este despre dragoste, fericire, tristete si umplerea golurilor sufletesti. Aceasta...

Blog8 luni ago

Charlotte Gainsbourg – Gainsbourg meets Birkin

Miss Gainsbourg a fost binecuvantata dinainte de a fi nascuta, probabil ca ursitoarele nu s-au lasat pana nu i-au daruit...

Psihologie8 luni ago

Barbatii batrani si fetele tinere

De ce oare un barbat care este plictisit de viata, de el, de tot…. crede ca alaturi de o partenera...

sirop-de-afine sirop-de-afine
Retete Culinare9 luni ago

3 retete cu afine – 100% delicioase și super mega sănătoase

Afinele sunt fructe delicioase si pline de nutrienti, insa sunt destul de greu de gasit in supermarketuri si magazine (cele...

Prajitura Tosca cu mac Prajitura Tosca cu mac
Retete Culinare9 luni ago

Prăjitură Tosca cu mac, cremă de vanilie, biscuiți și ciocolată

Prajitura Tosca este prajitura tuturor romanilor, fiind foarte cunoscuta, pe buna dreptate. Tosca este o prajitura delicioasa, pufoasa si cremoasa...

Frumusețe9 luni ago

Designeri faimosi si brand-uri de renume

Versace, Gucci, Prada sunt cateva dintre numele celebre care ne fac sa suspinam de fiecare data cand urmarim o prezentare...

Diete și Slăbire9 luni ago

Evolutia produselor de slabit moderne

Interesul pentru metode si produse de slabit pare sa creasca treptat in ultimul timp atingand un varf in ultimii ani,...

Psihologie9 luni ago

Cum explic la noul job concedierea de la fostul

Odata ce ti-ai revenit din socul de a fi fost concediata, odata ce te-ai asigurat ca niciun drept legal nu...

Frumusețe10 luni ago

De la serviciu la petrecere

Ai o zi grea si nu ai timp sa treci pe acasa sa te schimbi? Nu este nici o problema....

Trending

Copyright © 2022 Jurnalul Unei Eve
Theme by MVP Themes, powered by WordPress.