Top 20 parfumuri pentru primăvară

A venit primăvara ! Descoperiți cele mai noi parfumuri, câte unul pentru fiecare tip de personalitate !

 1. See By Chloe de Chloe a fost lansat la sfârşitul anului 2012 şi face parte din colecția urbană şi trendy See By Chloe; creatorul acestui parfum chic-elegant este Michel Almairac. Notele de vârf sunt bergamot şi flori de măr; notele de mijloc sunt iasomie şi ylang-ylang; notele de bază sunt mosc, lemn de santal şi vanilie. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 30, 50 şi 75 ml. Prețul informativ este de 81,00€.
 2. Flash de Jimmy Choo a fost lansat în 2013. Scopul creatorului Christine Nagel este de a face din acest parfum un accesoriu la fel de dorit ca şi pantofii şi poşetele Jimmy Choo. Notele de vârf sunt capşuni, piper roz şi mandarină; notele de mijloc sunt tuberoză, iasomie şi crin alb; notele de bază sunt lemn alb şi heliotrop. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 60 şi 100 ml. Prețul informativ este de 70,00€.
 3. Hypnotic Poison Eau Secrète de Dior a fost lansat în 2013. Parfumul miroase a atracție fatală, senzualitate extremă şi seducție. Creatorul este Francois Demachy. Notele de vârf sunt mandarină siciliană, bergamotă de Calabria şi portocală italienească; notele de mijloc sunt iasomie Sambac şi neroli tunisian; nota de bază este vanilie. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 50 şi 100 ml. Prețul informativ este de 100,00€.
 4. Couleur Kenzo Rose-Pink de Kenzo a fost lansat în 2013 şi a fost creat de Jean Jacques si Sylvie Fischer. Notele de vârf sunt grapefruit şi aglica; notele de mijloc sunt trandafir şi şofran. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 59,00€.
 5. L’Eau For Her de Narciso Rodriguez a fost lansat în 2013. Este un parfum floral care simbolizează feminitatea modernă şi eleganța simplă.  Notele de vârf sunt iasomie, ciclamă şi bujor; notele de mijloc sunt trandafir, lăcrămioare şi ambră; notele de bază sunt mosc şi paciuli. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 64,00€.
 6. No14 Rossetto de Prada este un parfum floral fructat care a fost lansat în 2012. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Parfumul prezintă trandafir, woodsorrel, zmeură, heliotrop, vanilie şi mosc. Există ca şi esență de parfum în flacoane de 30ml iar prețul informativ este de 155,00€.
 7. Daisy Eau So Fresh Sunshine de Marc Jacobs a fost lansat în 2012 şi reinventează clasicul Daisy Eau So Fresh dar este mai curajos şi mai fructat. Creatorul acestui parfum colorat şi energetic este Givaudan. Notele de vârf sunt căpşuni, flori de măr şi grapefruit roz; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir şi frunze de violetă; notele de bază sunt lichen şi ambră. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 75ml iar prețul informativ este de 60,00€. Ediție limitată !
 8. Surprise de Heidi Klum a fost lansat în 2013. „Surprise vă va stimula toate simțurile. Parfumul este vesel, jucăuş şi sexy” anunță Heidi Klum. Notele de vârf sunt mandarină şi piper roz; notele de mijloc sunt trandafir şi magnolie; notele de bază sunt lemn de santal şi răşină benzoică. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 15, 30 şi 50ml iar prețul informativ este de 22,00€.
 9. Cherry in the Air de Escada a fost lansat în 2013. Acest parfum dulce şi sexy a fost inspirat de peisajele franțuzeşti şi de zilele amuzante de vară. Notele de vârf sunt vişine şi zmeură; nota de mijloc este marshmallow; nota de bază este lemn de santal. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 45,00€.
 10. Candy L’Eau de Prada este o readaptare seducătoare, jucăuşă şi mai uşoară a parfumului Candy lansat în 2011. Creatorul ambelor variante este Daniela (Roche) Andrier. Acest parfum a fost lansat în 2013. Notele de vârf sunt citrice; nota de mijloc este sângele voinicului; notele de bază sunt mosc alb, răşină benzoică şi caramel. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 80ml iar prețul informativ este de 42,50€.
 11. Dahlia Noir L’Eau de Givenchy a fost lansat în 2013 şi este varianta mai proaspătă a parfumului Dahlia Noir. Acesta reprezintă femeia deosebita şi misterioasă şi de asemenea o floare imaginară  care combină pericolul şi tandrețea, puritatea şi sensualitatea. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de vârf sunt citrice şi neroli; nota de mijloc este trandafir; notele de bază sunt paciuli, cedru şi mosc. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 50, 95 şi 125ml iar prețul informativ este de 65,00€.
 12. Happy In Bloom de Clinique a fost lansat în 2013 pentru a face lumea mai dulce, mai luminoasă şi mai delicată. Notele de vârf sunt caisă şi note fructate; notele de mijloc sunt frezie, mimoză şi tămâie; notele de bază sunt lemne albe şi note lemnoase. Există ca şi parfum spray în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 38,00€. Ediție limitată !
 13. The One Desire de Dolce&Gabbana a fost lansat în 2013 pentru femeia care doreşte să se simtă unică, frumoasă, sensuală, sexy.  Creatorul acestui parfum este Givaudan. Notele de vârf sunt bergamot, mandarină, lici şi lăcrămioare; nota de mijloc este tuberoză; notele de bază sunt lemn de santal, vanilie, caramel şi ambră. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 30, 50 şi 75ml iar prețul informativ este de 73,00€.
 14. Dries Van Noten de Frédéric Malle este un parfum unisex, lansat în 2013. Creatorul este Bruno Jovanovic. Parfumul prezintă lemn de santal, lemn de guaiac, boabe de tonka, vanilie, şofran, iasomie, mosc, bergamot, lămâie, nucşoară, cuişoare, paciuli, note lemnoase şi balsam de Peru. Există în flacoane de 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 144,00€.
 15. Just Cavalli de Roberto Cavalli este un parfum cremos-floral şi sexy lansat în 2013 ; creatorii sunt Nathalie Lorson şi Fabrice Pellegrin. Nota de vârf este neroli; nota de mijloc este floarea Tiare de Tahiti; nota de bază este lemn de palisandru. Există în flacoane de 30, 50 şi 75ml iar prețul informativ este de 50,00€.
 16. L.I.L.Y Absolute de Stella McCartney a fost lansat în 2013 şi este o noua versiune a variantei L.I.L.I. din 2012. Este un parfum senzual, o alchimie între întuneric şi lumină, între masculin şi feminin.  Notele de vârf sunt trufe şi piper negru; notele de mijloc sunt piper roz, lăcrămioare şi ambretta (nalbă de mosc); notele de bază sunt ambră, paciuli, lichen şi lemne albe. Există ca şi apă de parfum în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 60,00€.
 17. Feerie Spring Blossom de Van Cleef & Arpels a fost lansat în 2013 şi a fost conceput pentru a onora trezirea şi fascinația primăverii. Noua compoziție din colecția Feerie accentuează şarmul şi misterul naturii. Notele de vârf sunt floare de cireş, piper roz şi lici; notele de mijloc sunt bujor, magnolie şi zmeură; notele de bază sunt mosc şi boabe de tonka. Exista ca şi apă de toaletă în flacoane de 50ml iar prețul informativ este de 70,00€.
 18. Gucci Guilty Black Pour Femme de Gucci a fost lansat în 2013 şi este un parfum senzual, oriental, floral. Notele de vârf sunt piper roz şi fructe roşii; notele de mijloc sunt zmeură, piersică, crin şi woodsorrel; notele de bază sunt paciuli şi ambră. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 30, 50 şi 100ml iar prețul informativ este de 60,00€.
 19. Shalimar Parfum Initial L’Eau Si Sensuelle de Guerlain a fost lansat în Februarie 2013 şi este succesorul parfumului de anul trecut Shalimar Parfum Initial L’Eau. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de vârf sunt bergamot, neroli, grapefruit şi note verzi; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir şi stânjenel; notele de bază sunt boabe de tonka şi vanilie. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 40, 60 şi 100ml iar prețul informativ este de 66,00€.
 20. Rajasthan de Etro este un parfum oriental floral lansat în 2013 şi care oferă o călătorie pasională înspre Orient. Notele de vârf sunt lămâie, mimoză şi trandafir de Damasc; notele de mijloc sunt piper roz şi salcâm; notele de bază sunt ambră, labdanum şi mosc alb. Există ca şi apă de toaletă în flacoane de 100ml iar prețul informativ este de 126,00€.

topul-parfumurilor-mele-de-primavara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.