Review Vitamin E Overnight Serum In Oil de la The Body Shop

Nu am folosit până acum nici un produs de la The Body Shop, acesta este primul care m-a făcut curioasă. De ce? În primul rând fiindcă sunt mare amatoare de uleiuri…și apoi, pentru că îmi face bine tot ce conține vitamina E ( o adaug ori de câte ori fac o mască acasă, iar tenul meu arată mult mai neted și odihnit după tratament).

Vitamin E Overnight Serum In Oil „combină eficienţa unui ser cu răsfăţul oferit de ulei pentru a regenera şi reîncărca tenul cu energie peste noapte. Formula unică se absoarbe incredibil de repede si actionează ca un tratament intensiv de hidratare.

  • Potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Formula unica de serum si ulei
  • Contine 7 uleiuri organice diferite
  • Cea mai mare concentratie de ulei din germeni de grau din gama Vitamin E.”

Prima impresie despre acest produs, a fost una pozitivă, fiindcă mi-a plăcut sticluța din ceramică si pipeta din sticlă, ce face dozarea foarte ușoară. Mi-a plăcut și cantitatea, 28ml ajung o grămadă de timp, având în vedere că, pentru suprafața feței, gâtului și decolteului, nu este nevoie de mai mult de 5-6 picături.

Deci, raportul preț/ cantitate este excelent, în opinia mea: 79,00RON/ 28ml. Prima dată l-am testat pe mână fiindcă voiam să văd cum/ dacă are vreun efect imediat asupra pielii mele foarte uscate. Produsul a intrat repede și complet în epidermă, a hidratat imediat, iar parfumul lăsat a fost unul discret și plăcut.

Vitamin-E-Overnight-Serum

Abia am așteptat, așadar, să îl încerc pe ten. Din păcate, încă din prima dimineață după aplicarea uleiului, am fost dezamăgită și enervată. Zona T (care la mine are exces de sebum) era foarte grasă și porii îngrozitor de încărcați; apoi, în zona obrajilor, unde am nevoie de hidratare, pielea a rămas la fel de uscată. Mai mult, după alte câteva utilizări au început să apară coșuri în zona T dar și pe obraji. Ca atare, m-am oprit din testări.

În plus, mirosul este foarte ciudat, plăcut la început, însă după câteva minute de la aplicare, simțeam miros de rânced…și asta de fiecare dată, nu a fost doar întâmplare (produsul este nou și a fost sigilat).

În concluzie, pe mine personal m-a dezamăgit tare acest produs; în mod sigur sunt persoane cărora le face bine, însă eu nu fac parte din acest grup, din păcate. Aș vrea să mai aud păreri, ca atare vă aștept cu drag comentariile.

Bonus Review –  Vichy Idéalia Life Serum

De mult nu am mai folosit produse Vichy, cu toate că acum vreo 5 ani eram fanul numărul 1 al acestui brand. De ce nu le-am mai utilizat? Fiindcă la un moment dat mi-am dat seama că nu mai oferă nimic nou. Ca atare am fost încântată să testez acest ser ce susține că se pretează tuturor tipurilor de ten, nu conține parabeni, iluminează, închide porii, revitalizează și netezește.

Ia să vedem dacă se ține de aceste promisiuni!

Am folosit serul doar dimineața și fără a aplica peste o cremă sau make-up. Face porii mai puțin vizibili, iluminează și tenul pare parcă mai odihnit. Este foarte hidratant, nu am simțit deloc lipsa cremei. L-am aplicat în jurul ochilor și am observat că lasă pielea mai netedă, estompează ridurile de expresie iar pungile de sub ochi sunt parcă mai mici (nu știu dacă este meritul serului sau e doar o coincidență…oricum mi se pare interesant). Are un parfum discret și plăcut, textura este ușoara, intră aproape instantaneu în piele, răcorește și nu se simte deloc pe față. L-am folosit în dimineața aceasta pe mâini unde am pielea tare uscată și acum seara, mâinile mele sunt încă hidratate și catifelate.

 În concluzie

Este un produs de calitate care face ceea ce spune că face; prin urmare merită achiziționat și reprezintă în opinia mea o concurență serioasă pentru serul Idealist de la Estée Lauder, care era până acum preferatul meu la capitolul perfecționare a porilor și iluminare. Se găsește în farmacii și costă în jur de 35,00€/ 30ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.